FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás és a büntetőpárbaj is beleszámít a fogadásunkba. Bet365-ön ez az opció „Nyereményszorzó” néven fut, TippmixPron: „A mérkőzés győztese”, Unibeten: „Hosszabbítással és büntetőpárbajjal”.

Indoklás: 5 meccs, ennyi ideje nem veszített idegenben a Boston. Úgy érzem, ez már, mondhatni, a jéghegy csúcsa, innen csak lefelé mehetnek. Nem igazán volt erősítés a nyáron, tehát nem csak egy alátámasztás nélküli érzés ez. Évek óta nincs komoly erősítés a csapatnál, pedig kellene.
Caps egyértelmű Stanley esélyes idén, és idei szezonuk legnagyobb zakójából jönnek. Pont ellentettje a Bostonnak, innen csak felfelé vezet az út. New Yorkban semmi nem jött össze támadásban, ideje is volt már, mára egy keményebb meccset várok, ahol a sérülésmentes hazai csapat fog diadalmaskodni. (Akik amúgy remekül erősítettek a nyáron, Oshie bomba igazolás lett, 11 meccsen 4 gól, 4 assziszt, és bőven benne van egy pont/game is. )

4-1 => NYERT!