Rólunk

Üdvözlök mindenkit TTBK Sportnál!

Ars poeticánk bemutató videója:

Ákos vagyok, 32 éves, vállalkozó. Én is úgy kezdtem, mint mindenki más. Sport fanatikus voltam, lényegében mindenevő. Sok sportágakat kipróbáltam játékosként, majd később fogadóként is. Tanultam, dolgoztam és igyekeztem okosan forgatni a tőkém. De abban a korban élünk, amikor nem hullik csak úgy az ember ölébe a profit… Sem a bankok, sem a biztosítók, sem a tőzsde nem képes minimális kockázatvállalás mellett és rövid távon megfelelő hozamot produkálni! Ezért kezdtem új alternatív jövedelemforrás után kutatni, és a profi sportfogadásban találtam meg ezt. Természetesen először nekem is a saját káromon kellette beletanulnom a szakmába, de mostanra megvan mindenem, ami kell: a legnyereségesebb szisztéma; a szükséges bankroll menedzsment ismeretek; jól működő saját tétrendszer; az ország legjobb elemzői; több évnyi statisztika, rutin és tapasztalat. Mostanra több 100.000 magyar ember mondhatja már el magáról, hogy legalább egy ideig velünk játszott, és volt alkalma belekóstolni ebbe az izgalmas világba, valamint volt lehetősége megízlelni a siker édes ízét. Ha szeretnéd, mi meg tudunk tanítani profin sportfogadni, hogy te is a világnak abba a mindössze szűk 2 %-ába tartozz, akik biztos kézzel és stabilan profitálnak egy SZERENCSEjátékból (ami óriási szó)! Ebben a szakmában nem a szavakon, hanem a számokon van a hangsúly. Mi évek óta igazoljuk, hogy képesek vagyunk hosszú távon is nyereségesen működni, és rengeteg embernek segítettünk már rengeteg pénzhez jutni a sportfogadás által. Ha szeretnél te is közéjük tartozni, kövess minket, fogadj velünk, mi pedig hosszú távon neked is bebizonyítjuk, hogy érdemesek vagyunk a figyelmedre! Kezd úgy te is, mint mindenki más. De keress velünk több pénzt, mint eddig bárki más!

*

Admin-csapat

Ákos:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 7 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás, tenisz
 • speciális szerepkör: szakmai koordinátor
 • bemutatkozás: Sziasztok! Gyerekkorom óta fanatikus sportrajongó vagyok, azon belül szinte mindenevő. A sportfogadást az egyetemen fedeztem fel magamnak, és azt vettem észre, ha megfelelő elemzőmunka és utánajárás előz meg egy-egy pénzügyi kockázatvállalást, akkor a szerencsefaktor szinte minimálisra csökkenthető, ellenben a nyerési arány nagyban növelhető! Azóta csak komoly meccsdöntő információk alapján fogadok, főként focira, röplabdára és teniszre, ugyanis magam is versenyszerűen űztem és űzöm a mai napig is ezeket a sportágakat. Tekintve, hogy hazánkban utóbbi kettőt nem övezi túl nagy érdeklődés manapság, így mivel a fogadó irodákhoz sem érkeznek be rájuk nagy tétes fogadások, elég ritkák az odds esések, tehát könnyebb bennük szép szorzókat fogni, és ezáltal stabilan profitot termelni! Mindig a lehető legtöbb értéket tartalmazó eseményeket vadászom majd le nektek.
Feri:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 2 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? –
 • speciális szerepkör: ügyfélszolgálati admin
 • bemutatkozás: Sziasztok! Úgy gondolom valaminek a megszállottjává válni leginkább kiskorunkban lehet, ez nem is történt máshogy velem a sporttal sem. Szerencsére édesapám által volt szerencsém belecsöppenni ennek a világába, hiszen ő maga is szerelmes mindenbe, aminek egy aprónyi köze is van a sporthoz. Legfőképp a foci és tenisz áll hozzá, és hozzám is a legközelebb. Az utóbbiban ő maga is edző volt, ezért első kézből jól informálva lettem ebből a sportágból. Nem is volt kérdés, hogy szeretnék-e csatlakozni a Tanácsadóhoz, amikor a lehetőség elém tárult, hiszen a válasz egyértelművé vált az első pillanattól kezdve. Az én nevemmel ugyan nem fogtok majd találkozni a tippek alatt, mivel nem vagyok elemző, de a háttérből igyekszem a lehető legjobban segíteni a többiek munkáját például a statisztika készítéssel és a honlap friss tartalommal való megtöltésével.

Tipster-gárda

Fred:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? jégkorong, rögbi
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Körülbelül 10 éve foglalkozom sportfogadással. Még a kollégiumi időszakomban kezdtem el. Miután az első pár fogadasom sikertelen volt, elkezdtem kicsit utána járni a dolgoknak és rájöttem, hogy csak érzelemből nem lesz nyereség! Azóta csakis meccsdöntő infókat vadászok. Szinte minden sportot szeretek. De körülbelül két éve belenéztem egy rögbi meccsbe és nagyon megtetszett. Úgy fél évig csak tanulmányoztam és rájöttem, hogy hatalmas lehetőségeket rejt ez a sport! Azóta rendszeresen fogadok is rá, nem kis sikerrel. Egy posztban olvastam, hogy szívesen látnátok rögbi elemzőt is a Tanácsadónál, ezért jelentkeztem tipsternek és olyan jól sikerült a próbaidőszakom, hogy most már tőlem is olvashattok itt tippeket.
Heatnation:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 3 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? amerikai futball, kosárlabda, úszás
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! 3 éve foglalkozom netes sportfogadással. Nagy sportkedvelő vagyok, főként az amerikai sportok érdekelnek (NBA – kosárlabda, NFL – amerikai futball). A kedvenc fogadási opcióm a player spec (játékos speciális) fogadások, itt egy-egy jó kis csapatinfó után könnyedén is elég sokat lehet profitálni a magas szorzók miatt, persze kell, hozzá a megfelelő iroda is. Elemzői pályafutásom egy ismert magyar blogon kezdtem, az ottani teljesítményem alapján figyeltek fel rám a Tanácsadónál. Mindig próbálom megkeresni a legjobb eseményeket, de a szerencse is átírhatja a dolgokat.
Husi:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 7 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgásjégkorong, kézilabda, tenisz
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Azáltal, hogy kiskorom óta szinte az összes sportot követ(t)em, 7 éve elkezdtem foglalkozni még az iskolás időszakomban a sportfogadással. Fociztam több, mint 9 évet, illetve kézilabdáztam 1,5 évet. A baráti köröm is a sportnak él, így szinte tényleg minden ágból fel vagyok fegyverkezve. Legtöbbször velem a Foci-csoportban találkozhattok, de gyakran előfog fordulni, hogy a Kánaán-csoportban is lesznek elemzéseim. Elsősorban labdarúgás és kézilabda a szakterületem, ezt követi a tenisz. Single tippeket adok, single ember vagyok, így szeretettel várom a 20-26 éves, egyedülálló női (prémium csoport) jelentkezőket. 🙂 HAJRÁ TTBK!
JaniLOL:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 3 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? e-sport, floorball
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Hi! Jani vagyok, sportbarát, aki széles spektrumát követi a sportvilágnak. A focitól kezdve a hokin át szinte mindent követek, ugyanakkor mégiscsak a különlegesebb sportágak ragadtak meg inkább, ilyen pl. a lacrosse vagy éppen a floorball. Az említett sportok közül egyiket nemcsak követem, hanem versenyszerűen űzöm is komoly szinten, és játékos fejjel is tudok állni az egész fogadáshoz is. Ami a feladatomat illeti az e-sport a fő profilom, ahol a felesleges statisztikák helyett az in-game tudásra és a naprakész információkra alapozom tippjeimet, többnyire sikerrel. Több nyelven követem az aktuális változásokat, gondolva itt magára a játékokra vagy éppen a keretmozgásokra. 5 kontinens bajnokságaiból hozok nektek részletes, mindenre kiterjedő elemzéseket hétről hétre, előtérbe helyezve a minőséget a mennyiség helyett. Az e-sport rohamosan fejlődik, így vele a sportfogadás rendszere és szerkezete is változik ezekben az években. Ez a jövő. Én segítek, hogy a jövőt jobban megismerjétek…
Kev:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 4 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kézilabda, röplabda, kosárlabda, strandröplabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Eleinte csak hobbinak, egy kis szórakozásnak indult nálam a sportfogadás, de egy idő után rájöttem, hogy akár ezzel komolyabban is lehet foglalkozni és ha már csinálok valamit akkor csináljam rendesen! 8 éve röplabdázom, és a magyar férfi bajnokság első osztályában játszom, így értelemszerűen fogadni is erre a sportágra szeretek leginkább, hisz erre van megfelelő szintű rálátásom, és meccsdöntő csapatinformációim. Régóta követem a Tanácsadó oldalát és mindig is rajongtam érte, hiszen csak pozitív dolgokat hallottam és láttam is róluk. Ami pedig most történt velem, hogy meghívást kaptam az elemzők közé óriási megtiszteltetés számomra. Köszönöm, hogy itt lehetek, és igyekszem tippjeimmel meghálálni a bizalmat!
Momo:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 20 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? amerikai futball, egyetemi futballkosárlabda, motorverseny
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! A tippmix magyarországi indulása óta játszom. Párhuzamosan totóztam is, egy 13+1-es és egy 13-as büszke gazdája vagyok. Főleg foci és NFL tippeket hozok majd, ezt a két sportágat követem napra készen (az NFL-t kb. fanatikus módon). Várhatók tőlem infó tippek, gólos tippek (egyik kedvencem az over/under), de alapvetően az elcsúszott oddsokat, az alul értékelt csapatokat keresem. Remélem hosszú távon leszünk sikeresek együtt!
Secretariat:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 19 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? lóverseny
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Nem mondhatnám, hogy kezdő lennék a sportfogadás területén, ezen belül is a lóversenyben vannak komoly tapasztalataim. Hosszú évek óta foglalkozom „hivatásosan” is ezzel a környékünkön nem túl felkapott sportággal, amit eddig az egyik magyar, sportfogadással foglalkozó honlapon közzétett írásaimmal, illetve azóta saját weboldallal is igyekeztem bemutatni és népszerűsíteni. Most már elmondhatom, hogy amit az utóbbi 1 évben a kiemelt futamokkal alkottam, azzal sikerült odakerülnöm a legjobb, legeredményesebb hazai tipsterek közé. Nemrégiben nyitottam a hendikep futamok világa felé is, amikről már olvashattok a TTBK-ban is. A sportág sajátossága, hogy magas oddsokkal dolgozom, ami máshol már extrém magasnak számít, az nálam a belépő szint. Maximalista vagyok, igyekszem mindenhol az értékeket megtalálni, és hosszútávon mindenképp megverni a bukikat.
Shark:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 5 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? baseball, ausztrál futball, rögbi
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! 5 évvel ezelőtt kezdtem el fogadni, és 3 éve már „profi” szinten űzöm ezt a hobbit: nagyon sok kapcsolatot alakítottam ki ilyen körökben, aminek hála sikerült teljesen kiismernem egy teljes sportágat, a baseballt. Az ország legnagyobb baseball-adatbázisával rendelkezem, amely segítségével napi szinten informálódok a teljes mezőny statisztikájával. Néha-néha ausztrál futball és rögbi elemzéseket is készítek, de ezek száma elenyésző a fő sportágamhoz képest.
x6tence:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 4 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? darts, MMA, ökölvívás, tenisz
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Kb. 4 éve kezdtem el fogadni egy ismerősöm miatt, aki folyton játszott és azt vettem észre, hogy semmi háttér-információ nincs a tippjei mögött és így én sem nagyon foglalkoztam vele ezért 1 évig tök mínuszban voltam, bár nem is fektettem bele olyan sok pénzt. Aztán egyszer csak elkezdett egy kicsit jobban érdekelni, hogy hogyan is lehetnék nyereséges a sportfogadással. Elkezdtem tehát infókat gyűjteni meccsekről, rengeteg időt eltöltötök vele illetve követni is szoktam azokat a TV-ben vagy interneten. Sikeresnek bizonyult, amibe belevágtam, így még jobban foglalkoztatott ez az egész és most már kijelenthetem, hogy pár év alatt sikerült egy kisebb vagyont összenyernem. Igazából a pénz részét én mindig is csak jutalomként fogtam fel. Nekem az, hogy egy tippem, amivel sok időt eltöltök és prognosztizálom és végül sikeres, engem sikerélménnyel tölt el, mert akkor tudom, hogy nem hiába foglalkoztam vele annyi időt, hanem meglett a gyümölcse. Ha mégsem nyerne, tanulok belőle, ez visz előre. Tartsatok ti is velem!
Zo La:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 11 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? atlétika, kerékpár, labdarúgás
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás:  Sziasztok! Alapvetően mindenevő vagyok a sportban, de elsősorban a labdarúgást kedvelem, magam is versenyszerűen űzöm. Képes vagyok egész hétvégéket a TV előtt ülve meccseket nézni. Vagy jobb esetben nem a TV-ben, hanem a helyszínen. Éppen ezért olyan eseményekre szeretek fogadni leginkább, ahol lehetőleg hétre hétre látom az adott csapat mérkőzéseit. Az átlagnál kevesebbet fogadok, kevesebb tippet hozok, de elmondhatom, hogy évek óta nyereséget termelek duplázó és triplázó szelvényeimmel is a még jövedelmezőbb single fogadások mellett. Azért jelentkeztem ide, mert szeretném, ha ebből Ti is profitálnátok. Megtiszteltetésnek érzem egy ilyen profi csapat tagjának lenni.