Rólunk

Üdvözlök mindenkit TTBK Sportnál!

Ars poeticánk bemutató videója:


A TTBK Sport 10 éve foglalkozik sportfogadási tanácsadással, sportelemzéssel, statisztikai analitikával, bankroll menedzsmenttel, és információ kereskedelemmel. Széles palettáját átölelik tehát a tevékenységi köreink a sportfogadási szakmának, így nagyon sok gambler lelkületű ember megtalálja nálunk azt, amit keres. Akár csak hobbiból-, akár valami komolyabb szándékkal vág is bele abba, hogy sportfogadási piacokon forgassa a tőkéjét. Szoftveresen, automata módon (~ tehát emberi kéz belenyúlási lehetőségét kizárva) készülő statisztikáink pedig azt igazolják, hogy erős belső meccsdöntő csapatinformációink által képesek vagyunk a szerencsefaktor kizárásával olyan szintre növelni a nyereségességet, amely már mindenki számára egy komoly pénzszerzési lehetőséget kínál. Egyfajta alternatív jövedelemforrást vagy kiegészítést azoknak, akik a bankok / biztosítók / tőzsde aranyháromszögből kiábrándulva, esetleg pórul is járva keresnek maguknak valami sokkal stabilabb, és sokkal profitábilisabb, profi befektetési formát. Mostanra több, mint ~ 500.000 magyar ember mondhatja már el magáról, hogy legalább egy ideig velünk játszott, és volt alkalma belekóstolni ebbe az izgalmas szakmába, valamint volt lehetősége megtapasztalni a siker édes ízét; tehát a világnak abba a mindössze szűk 2 %-ába tartozni, akik masszív pluszban vannak egy szerencsejátékon belüli iparágban. Ha szeretnéd Te is a vesztesek helyett inkább az ő táborukat gyarapítani, mi tudunk segíteni!

 

*

Adminok

Ákos:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás, női tenisz, amerikai futball, Eurovíziós Dalfesztivál
 • speciális szerepkör: szakmai koordinátor
 • bemutatkozás: Sziasztok! Gyerekkorom óta fanatikus sportrajongó vagyok, azon belül szinte mindenevő. A sportfogadást az egyetemen fedeztem fel magamnak, és azt vettem észre, ha megfelelő elemzőmunka és utánajárás előz meg egy-egy pénzügyi kockázatvállalást, akkor a szerencsefaktor szinte minimálisra csökkenthető, ellenben a nyerési arány nagyban növelhető! Azóta csak komoly meccsdöntő információk alapján fogadok, főként focira, röplabdára és teniszre, ugyanis magam is versenyszerűen űztem és űzöm a mai napig is ezeket a sportágakat. Tekintve, hogy hazánkban utóbbi kettőt nem övezi túl nagy érdeklődés manapság, így mivel a fogadó irodákhoz sem érkeznek be rájuk nagy tétes fogadások, elég ritkák az odds esések, tehát könnyebb bennük szép szorzókat fogni, és ezáltal stabilan profitot termelni! Mindig a lehető legtöbb értéket tartalmazó eseményeket vadászom majd le nektek.
Barney:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 14 éve
 • mely sportágból várható tőle elemzés? labdarúgás, Oscar-díj átadó gála
 • speciális szerepkör: ügyfélszolgálati admin
 • bemutatkozás: Sziasztok! Filmkészítést tanultam, és pályám elején csak gyakornoki szerepkör jutott rengeteg munka semmi pénz, ezért kezdtem el alaposabban meggondolni a fogadásaim. Ma már annyira körültekintően teszem, hogy csak ezzel foglalkozom és megélek belőle. Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy a Magyarországon régóta piacvezetőnek számító Tippmix Tanácsadó oldalának írhatok elemzéseket, igyekszem is meghálálni a bizalmat. Tőlem leginkább labdarúgás tippeket várhattok, illetve februárban ismét Oscar tippeket, ahogy tavaly is.
Kyra
 • mióta foglalkozik sportfogadással? –
 • mely sportágból várható tőle elemzés? –
 • speciális szerepkör: ügyfélszolgálati admin
 • bemutatkozás: Sziasztok! Én nem vagyok akkora sportfanatikus, mint a többiek; de mindig is csodáltam azokat az embereket, akik valami sporttal kapcsolatos dologban komoly eredményeket értek el. Ezért nézek fel többek közt Ákosra is, aki a sportmúltja mellett már elemzőként is régóta az ország legjobbjai közé tartozik. Ennek következtében nagyon örültem, amikor felkért, hogy csatlakozzam ehhez a remek közösséghez, amelyről korábban már nagyon sok jót hallottam. Remélem én is hozzátehetek majd az adminisztratív munkámmal a brand hírnevének további öregbítéséhez. Úgyhogy ha bármi problémátok vagy kérdésetek van, mostantól forduljatok hozzám is az ügyfélszolgálaton bizalommal! 🙂

*

Tipster-gárda

Bollerio:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? amerikai futball, kosárlabda, ketrecharc
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Amolyan jó tanuló, jó sportoló típus vagyok. Felelőtlenebb éveimben rengeteg sportot kipróbáltam a terep motorozástól a sakkon át az amerikai futballig, de főleg a labdajátékok mellett maradtam meg. Többek közt 2x -es HFL tojásfoci bajnoknak mondhatom magam. S bár nem ezért, de lassan 7. éve élek az Egyesült Államokban, így tőlem az itteni sportokból kaphattok majd elemzéseket. A jó derék nemzeti sportlapról külföldi applikációkra váltva próbálok értéket találni nekünk. Fontosnak tartom a tipp időzítését is! Írásaimban kitérek a fogadó irodákhoz beáramló pénz mértékének és a spread-ek változásainak hatásaira és próbálok az alap 1.9 es oddstól magasabb pddsú opciókat is hozni. Játékos specifikus tippekkel is foglalkozom.
Hillandkimi:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 9 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Hillandkimi vagyok, körülbelül 9 éve a főiskolás éveim alatt kezdtem el a sportfogadással foglalkozni, azon belül is a labdarúgással. Sokan kérdeztétek, hogyan és mi alapján állítom össze az X-es szelvényeim: Nos, ez egy fél éves project eredménye. Van egy saját, több, mint 4000 meccses, kizárólag döntetlenekből álló adatbázisom, közel 13 ország bajnokságából, ez a „Szent Bibliám”. A minta alapján jelölöm ki a napi döntetlen esélyes párosításokat, ha ez megvan, utána jön a statisztika + az egyéni megérzéseim, saját véleményem szűrőként. Bízom benne, hogy hosszú távon, szép profithoz juttok majd ti is az egyes TTBK csoportokban a szelvényötleteimmel!
Husi:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 7 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgásjégkorong, kézilabda, tenisz
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Azáltal, hogy kiskorom óta szinte az összes sportot követ(t)em, 7 éve elkezdtem foglalkozni még az iskolás időszakomban a sportfogadással. Fociztam több, mint 9 évet, illetve kézilabdáztam 1,5 évet. A baráti köröm is a sportnak él, így szinte tényleg minden ágból fel vagyok fegyverkezve. Legtöbbször velem a Foci-csoportban találkozhattok, de gyakran előfog fordulni, hogy a Kánaán-csoportban is lesznek elemzéseim. Elsősorban labdarúgás és kézilabda a szakterületem, ezt követi a tenisz. Single tippeket adok, single ember vagyok, így szeretettel várom a 20-26 éves, egyedülálló női (prémium csoport) jelentkezőket. 🙂 HAJRÁ TTBK!
Kagawa:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kosárlabda, tenisz, vízilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Kagawa vagyok, 28 éves testnevelő tanár. A sportfogadással nagyjából 10 éve kezdtem el foglalkozni. Elsősorban kosárlabda és tenisz elemzéseket fogtok tőlem kapni, mivel én nem vagyok annyira bevállalós, hogy háromesélyes fogadásokat is eltaláljak, így inkább a kétesélyes dolgokra koncentrálok. Számos oldalon megfordultam már mint elemző ugyanezzel a névvel, így sokatoknak talán ismerős lehetek. Nem ígérek semmit, de remélem hogy sok hasznos tippet és információt fogtok tőlem kapni és szép kis profitot tudunk majd termelni együtt.
Krisi93:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 12 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? tenisz, kézilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! 12 éve sportfogadok. Sokáig a sok meccses szelvényeket játszottam, és hosszú éveim alatt rájöttem, hogy azzal hosszútávon teljesen biztos a bukás. És mivel én az élet minden táján nyerni szeretek, úgy gondoltam változtatok. Így is lett, rengeteg meccset nézek. Főleg teniszt és kézilabdát. Utóbbit 16 éve versenyszerűen űzöm, még a mai napig is. Az edzői végzettségem is megvan, így szakmai szemmel is tudom elemezni ezt sportot. Teniszezőkkel túlzás nélkül a ranglista top100 játékosával nagyon is képben vagyok. Mindegyiket láttam játszani, sokukat élőben is. Mióta komolyra fordítottam a dolgot, és hosszú elemzések után single fogadásokat játszom, végre nyereséges lettem. Nyilván nem minden fogadásom nyer, de nagyon jó százalékban. És kb. 3 éve már plusszos vagyok; az utóbbi időkben elért eredményeimben pedig már Ákos munkája is vastagon benne van. Rengeteget tanultam tőle. Remélem, ti is fogtok majd tőlem! Tartsatok velem!
Manu:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 8 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás, rögbi
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Egyszerű sportoló vagyok és talán elmondható, hogy fegyelmezett sportfogadó is, aki kizárólag csak a saját információira és tapasztalatára épít. Büszke vagyok rá, hogy immáron 5. éve verem a bukikat. Ahogy múltak az évek, én is úgy formáltam magam és a kapcsolatom a sporttal. Sakkoztam, asztaliteniszeztem, fociztam, és most a rögbi a mindenem. Valószínű, ahogy öregszem, a sorrend visszafele indul majd, de addig is az utóbbi két sportágból hozok majd nektek elemzéseket. Napjaim szerves részévé vált a folyamatosan változó információáradat, illetve úgy tekintek az egész dologra, mint egy speciális tőzsdére. Célom továbbra is, hogy a sport a pénztárcára és az egészségre is kizárólag jótékony hatással legyen hosszútávon!
Pepike:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 8 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kézilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! 12 évig aktívan kézilabdáztam, megfordultam a Pick Szegednél, ott 6 évet töltöttem el. Édesanyámnak is nagy sportkarrier áll a háta mögött így a kézilabda nálunk a család kedvence nálunk. Minden meccset követek, de fogadni általában a magyar meccsekre szoktam, mivel az információim az ismerősöktől jönnek ,akik az NB I.-ben játszanak. 6-8 csapatnál is játszanak jelenleg olyanok, akiktől általában olyan infókat kapok, amelyek nem elérhetőek semmilyen sporthír portálon. Ezek általában elegendőek egy-egy jó opció választására. A külföldi ligákat is előszeretettel böngészem, de ott kizárólag gólokra teszek. Így az átlag oddsom 1,7 – 2,00 körül mozog. Szerintem a kézilabdában óriási pénz van, hiszen nem tartozik a legfogadottabb sportágak közé, így ritkák a nagy odds esések, és marad érték a szorzókban. Általában online fogadok, tartsatok velem ti is!
Piedone69:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 6 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? asztalitenisz, kosárlabda, vízilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Több mint 6 éve nyúzom már a fogadó irodákat. Szerencsére nagy százalékkal, mint azt a tippjeimből láthatjátok. Először is köszönöm a bizalmat, hogy a csapat része lehetek én is, és megoszthatom a meglátásaim felétek. Közel 10 év aktív sport van a hátam mögött (foci, vízilabda, pingpong), mindhármat versenyszerűen csináltam, úgyhogy ebben a három sportban érzem magam a leginkább otthon, de minden más sportágat is szoktam követni, amiből értéket lehet fogni.

 

Sunikk:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 20 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Szeretek sportfogadással foglalkozni, magyar nyelven kívül még 3 nyelven olvasok sporttal/sportfogadással kapcsolatos híreket, stratégiákat vagy a mentális felkészülésekről. Mindig is úgy gondoltam, hogy ki kell alakítani egy működő rendszert, amit szépen back test-el lehet finom hangolni. A mostani fogadási opcióim a sokak által ”lesajnált” szöglet piacról fognak érkezni, ahol a csapat ázsiai hendi és szöglet over/under fogadások fognak leginkább jönni. Legalább havi 10-20 db fogadást szeretnék elhelyezni, ahol a tétjeim a bank 1 %- 3 % között mozognak majd.
zsivany20:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 15 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kézilabda, darts, tenisz
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Egyetemista éveim alatt ismerkedtem meg közelebbről a sportfogadással. Noha előtte, gimnazistaként is tippmixelgettem már, mélyebben akkor még nem ástam bele magam a szakmába. Korábban a futballpályán versenyszerűen is ténykedtem, de ez ma már csak hobbi. Manapság inkább megpróbálom kitalálni, mi történik majd a pályán! Ahogy teltek az évek, sportszerető emberként rengeteg sporteseményt követtem a TV-ben és stream-eken, folyamatosan gyűjtöttem az infókat. Ez a fogadásban mindennek az alapja, az állandó információszerzés!  Tőlem kevésbé fogtok statisztikai alapú tippeket kapni, sokkal inkább próbálok az aktualitások alapján tippelni, figyelembe véve a lehető legtöbb, meccset befolyásoló tényezőt. A foci, a kézilabda, a tenisz és a darts áll hozzám legközelebb, de ha olyan információm van más sportágakból, ami alapján érdemesnek tartom az adott eseményt a fogadásra, természetesen azt is megosztom majd veletek!