Rólunk

Üdvözlök mindenkit TTBK Sportnál!

Ars poeticánk bemutató videója:


A TTBK Sport 9 éve foglalkozik sportfogadási tanácsadással, sportelemzéssel, statisztikai analitikával, bankroll menedzsmenttel, és információ kereskedelemmel. Széles palettáját átölelik tehát a tevékenységi köreink a sportfogadási szakmának, így nagyon sok gambler lelkületű ember megtalálja nálunk azt, amit keres. Akár csak hobbiból-, akár valami komolyabb szándékkal vág is bele abba, hogy sportfogadási piacokon forgassa a tőkéjét. Szoftveresen, automata módon (~ tehát emberi kéz belenyúlási lehetőségét kizárva) készülő statisztikáink pedig azt igazolják, hogy erős belső meccsdöntő csapatinformációink által képesek vagyunk a szerencsefaktor kizárásával olyan szintre növelni a nyereségességet, amely már mindenki számára egy komoly pénzszerzési lehetőséget kínál. Egyfajta alternatív jövedelemforrást vagy kiegészítést azoknak, akik a bankok / biztosítók / tőzsde aranyháromszögből kiábrándulva, esetleg pórul is járva keresnek maguknak valami sokkal stabilabb, és sokkal profitábilisabb, profi befektetési formát. Mostanra több, mint ~ 500.000 magyar ember mondhatja már el magáról, hogy legalább egy ideig velünk játszott, és volt alkalma belekóstolni ebbe az izgalmas szakmába, valamint volt lehetősége megtapasztalni a siker édes ízét; tehát a világnak abba a mindössze szűk 2 %-ába tartozni, akik masszív pluszban vannak egy szerencsejátékon belüli iparágban. Ha szeretnéd Te is a vesztesek helyett inkább az ő táborukat gyarapítani, mi tudunk segíteni!

 

*

Adminok

Ákos:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás, női tenisz, amerikai futball, Eurovíziós Dalfesztivál
 • speciális szerepkör: szakmai koordinátor
 • bemutatkozás: Sziasztok! Gyerekkorom óta fanatikus sportrajongó vagyok, azon belül szinte mindenevő. A sportfogadást az egyetemen fedeztem fel magamnak, és azt vettem észre, ha megfelelő elemzőmunka és utánajárás előz meg egy-egy pénzügyi kockázatvállalást, akkor a szerencsefaktor szinte minimálisra csökkenthető, ellenben a nyerési arány nagyban növelhető! Azóta csak komoly meccsdöntő információk alapján fogadok, főként focira, röplabdára és teniszre, ugyanis magam is versenyszerűen űztem és űzöm a mai napig is ezeket a sportágakat. Tekintve, hogy hazánkban utóbbi kettőt nem övezi túl nagy érdeklődés manapság, így mivel a fogadó irodákhoz sem érkeznek be rájuk nagy tétes fogadások, elég ritkák az odds esések, tehát könnyebb bennük szép szorzókat fogni, és ezáltal stabilan profitot termelni! Mindig a lehető legtöbb értéket tartalmazó eseményeket vadászom majd le nektek.
Barney:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 14 éve
 • mely sportágból várható tőle elemzés? labdarúgás, Oscar-díj átadó gála
 • speciális szerepkör: ügyfélszolgálati admin
 • bemutatkozás: Sziasztok! Filmkészítést tanultam, és pályám elején csak gyakornoki szerepkör jutott rengeteg munka semmi pénz, ezért kezdtem el alaposabban meggondolni a fogadásaim. Ma már annyira körültekintően teszem, hogy csak ezzel foglalkozom és megélek belőle. Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy a Magyarországon régóta piacvezetőnek számító Tippmix Tanácsadó oldalának írhatok elemzéseket, igyekszem is meghálálni a bizalmat. Tőleg leginkább labdarúgás tippeket várhattok, illetve februárban ismét Oscar tippeket, ahogy tavaly is.

*

Tipster-gárda

Hillandkimi:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 9 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Hillandkimi vagyok, körülbelül 9 éve a főiskolás éveim alatt kezdtem el a sportfogadással foglalkozni, azon belül is a labdarúgással. Sokan kérdeztétek, hogyan és mi alapján állítom össze az X-es szelvényeim: Nos, ez egy fél éves project eredménye. Van egy saját, több, mint 4000 meccses, kizárólag döntetlenekből álló adatbázisom, közel 13 ország bajnokságából, ez a „Szent Bibliám”. A minta alapján jelölöm ki a napi döntetlen esélyes párosításokat, ha ez megvan, utána jön a statisztika + az egyéni megérzéseim, saját véleményem szűrőként. Bízom benne, hogy hosszú távon, szép profithoz juttok majd ti is az egyes TTBK csoportokban a szelvényötleteimmel!
JaniLOL:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 4 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? e-sport, floorball, kosárlabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Hi! Jani vagyok, sportbarát, aki széles spektrumát követi a sportvilágnak. A focitól kezdve a hokin át szinte mindent követek, ugyanakkor mégiscsak a különlegesebb sportágak ragadtak meg inkább, ilyen pl. a lacrosse vagy éppen a floorball. Az említett sportok közül egyiket nemcsak követem, hanem versenyszerűen űzöm is komoly szinten, és játékos fejjel is tudok állni az egész fogadáshoz is. Ami a feladatomat illeti az e-sport a fő profilom, ahol a felesleges statisztikák helyett az in-game tudásra és a naprakész információkra alapozom tippjeimet, többnyire sikerrel. Több nyelven követem az aktuális változásokat, gondolva itt magára a játékokra vagy éppen a keretmozgásokra. 5 kontinens bajnokságaiból hozok nektek részletes, mindenre kiterjedő elemzéseket hétről hétre, előtérbe helyezve a minőséget a mennyiség helyett. Az e-sport rohamosan fejlődik, így vele a sportfogadás rendszere és szerkezete is változik ezekben az években. Ez a jövő. Én segítek, hogy a jövőt jobban megismerjétek…
Kagawa:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kosárlabda, tenisz, vízilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Kagawa vagyok, 28 éves testnevelő tanár. A sportfogadással nagyjából 10 éve kezdtem el foglalkozni. Elsősorban kosárlabda és tenisz elemzéseket fogtok tőlem kapni, mivel én nem vagyok annyira bevállalós, hogy háromesélyes fogadásokat is eltaláljak, így inkább a kétesélyes dolgokra koncentrálok. Számos oldalon megfordultam már mint elemző ugyanezzel a névvel, így sokatoknak talán ismerős lehetek. Nem ígérek semmit, de remélem hogy sok hasznos tippet és információt fogtok tőlem kapni és szép kis profitot tudunk majd termelni együtt.
Kev:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 6 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? röplabda, strandröplabda, kosárlabda, kézilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Eleinte csak hobbinak, egy kis szórakozásnak indult nálam a sportfogadás, de egy idő után rájöttem, hogy akár ezzel komolyabban is lehet foglalkozni és ha már csinálok valamit akkor csináljam rendesen! 8 éve röplabdázom, és a magyar férfi bajnokság első osztályában játszom, így értelemszerűen fogadni is erre a sportágra szeretek leginkább, hisz erre van megfelelő szintű rálátásom, és meccsdöntő csapatinformációim. Régóta követem a Tanácsadó oldalát és mindig is rajongtam érte, hiszen csak pozitív dolgokat hallottam és láttam is róluk. Ami pedig most történt velem, hogy meghívást kaptam az elemzők közé óriási megtiszteltetés számomra. Köszönöm, hogy itt lehetek, és igyekszem tippjeimmel meghálálni a bizalmat!
Manu:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 8 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás, rögbi
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Egyszerű sportoló vagyok és talán elmondható, hogy fegyelmezett sportfogadó is, aki kizárólag csak a saját információira és tapasztalatára épít. Büszke vagyok rá, hogy immáron 5. éve verem a bukikat. Ahogy múltak az évek, én is úgy formáltam magam és a kapcsolatom a sporttal. Sakkoztam, asztaliteniszeztem, fociztam, és most a rögbi a mindenem. Valószínű, ahogy öregszem, a sorrend visszafele indul majd, de addig is az utóbbi két sportágból hozok majd nektek elemzéseket. Napjaim szerves részévé vált a folyamatosan változó információáradat, illetve úgy tekintek az egész dologra, mint egy speciális tőzsdére. Célom továbbra is, hogy a sport a pénztárcára és az egészségre is kizárólag jótékony hatással legyen hosszútávon!
Pepike:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 8 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kézilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! 12 évig aktívan kézilabdáztam, megfordultam a Pick Szegednél, ott 6 évet töltöttem el. Édesanyámnak is nagy sportkarrier áll a háta mögött így a kézilabda nálunk a család kedvence nálunk. Minden meccset követek, de fogadni általában a magyar meccsekre szoktam, mivel az információim az ismerősöktől jönnek ,akik az NB I.-ben játszanak. 6-8 csapatnál is játszanak jelenleg olyanok, akiktől általában olyan infókat kapok, amelyek nem elérhetőek semmilyen sporthír portálon. Ezek általában elegendőek egy-egy jó opció választására. A külföldi ligákat is előszeretettel böngészem, de ott kizárólag gólokra teszek. Így az átlag oddsom 1,7 – 2,00 körül mozog. Szerintem a kézilabdában óriási pénz van, hiszen nem tartozik a legfogadottabb sportágak közé, így ritkák a nagy odds esések, és marad érték a szorzókban. Általában online fogadok, tartsatok velem ti is!
x6tence:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 6 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? tenisz, MMA, ökölvívás, darts
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Kb. 4 éve kezdtem el fogadni egy ismerősöm miatt, aki folyton játszott és azt vettem észre, hogy semmi háttér-információ nincs a tippjei mögött és így én sem nagyon foglalkoztam vele ezért 1 évig tök mínuszban voltam, bár nem is fektettem bele olyan sok pénzt. Aztán egyszer csak elkezdett egy kicsit jobban érdekelni, hogy hogyan is lehetnék nyereséges a sportfogadással. Elkezdtem tehát infókat gyűjteni meccsekről, rengeteg időt eltöltötök vele illetve követni is szoktam azokat a TV-ben vagy interneten. Sikeresnek bizonyult, amibe belevágtam, így még jobban foglalkoztatott ez az egész és most már kijelenthetem, hogy pár év alatt sikerült egy kisebb vagyont összenyernem. Igazából a pénz részét én mindig is csak jutalomként fogtam fel. Nekem az, hogy egy tippem, amivel sok időt eltöltök és prognosztizálom és végül sikeres, engem sikerélménnyel tölt el, mert akkor tudom, hogy nem hiába foglalkoztam vele annyi időt, hanem meglett a gyümölcse. Ha mégsem nyerne, tanulok belőle, ez visz előre. Tartsatok ti is velem!
zsivany20:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 15 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kézilabda, darts, tenisz
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Egyetemista éveim alatt ismerkedtem meg közelebbről a sportfogadással. Noha előtte, gimnazistaként is tippmixelgettem már, mélyebben akkor még nem ástam bele magam a szakmába. Korábban a futballpályán versenyszerűen is ténykedtem, de ez ma már csak hobbi. Manapság inkább megpróbálom kitalálni, mi történik majd a pályán! Ahogy teltek az évek, sportszerető emberként rengeteg sporteseményt követtem a TV-ben és stream-eken, folyamatosan gyűjtöttem az infókat. Ez a fogadásban mindennek az alapja, az állandó információszerzés!  Tőlem kevésbé fogtok statisztikai alapú tippeket kapni, sokkal inkább próbálok az aktualitások alapján tippelni, figyelembe véve a lehető legtöbb, meccset befolyásoló tényezőt. A foci, a kézilabda, a tenisz és a darts áll hozzám legközelebb, de ha olyan információm van más sportágakból, ami alapján érdemesnek tartom az adott eseményt a fogadásra, természetesen azt is megosztom majd veletek!