Rólunk

Üdvözlök mindenkit TTBK Sportnál!

Ars poeticánk bemutató videója:


A TTBK Sport 10 éve foglalkozik sportfogadási tanácsadással, sportelemzéssel, statisztikai analitikával, bankroll menedzsmenttel, és információ kereskedelemmel. Széles palettáját átölelik tehát a tevékenységi köreink a sportfogadási szakmának, így nagyon sok gambler lelkületű ember megtalálja nálunk azt, amit keres. Akár csak hobbiból-, akár valami komolyabb szándékkal vág is bele abba, hogy sportfogadási piacokon forgassa a tőkéjét. Szoftveresen, automata módon (~ tehát emberi kéz belenyúlási lehetőségét kizárva) készülő statisztikáink pedig azt igazolják, hogy erős belső meccsdöntő csapatinformációink által képesek vagyunk a szerencsefaktor kizárásával olyan szintre növelni a nyereségességet, amely már mindenki számára egy komoly pénzszerzési lehetőséget kínál. Egyfajta alternatív jövedelemforrást vagy kiegészítést azoknak, akik a bankok / biztosítók / tőzsde aranyháromszögből kiábrándulva, esetleg pórul is járva keresnek maguknak valami sokkal stabilabb, és sokkal profitábilisabb, profi befektetési formát. Mostanra több, mint ~ 500.000 magyar ember mondhatja már el magáról, hogy legalább egy ideig velünk játszott, és volt alkalma belekóstolni ebbe az izgalmas szakmába, valamint volt lehetősége megtapasztalni a siker édes ízét; tehát a világnak abba a mindössze szűk 2 %-ába tartozni, akik masszív pluszban vannak egy szerencsejátékon belüli iparágban. Ha szeretnéd Te is a vesztesek helyett inkább az ő táborukat gyarapítani, mi tudunk segíteni!

 

*

Adminok

Ákos:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás, női tenisz, amerikai futball, Eurovíziós Dalfesztivál
 • speciális szerepkör: szakmai koordinátor
 • bemutatkozás: Sziasztok! Gyerekkorom óta fanatikus sportrajongó vagyok, azon belül szinte mindenevő. A sportfogadást az egyetemen fedeztem fel magamnak, és azt vettem észre, ha megfelelő elemzőmunka és utánajárás előz meg egy-egy pénzügyi kockázatvállalást, akkor a szerencsefaktor szinte minimálisra csökkenthető, ellenben a nyerési arány nagyban növelhető! Azóta csak komoly meccsdöntő információk alapján fogadok, főként focira, röplabdára és teniszre, ugyanis magam is versenyszerűen űztem és űzöm a mai napig is ezeket a sportágakat. Tekintve, hogy hazánkban utóbbi kettőt nem övezi túl nagy érdeklődés manapság, így mivel a fogadó irodákhoz sem érkeznek be rájuk nagy tétes fogadások, elég ritkák az odds esések, tehát könnyebb bennük szép szorzókat fogni, és ezáltal stabilan profitot termelni! Mindig a lehető legtöbb értéket tartalmazó eseményeket vadászom majd le nektek.
Kyra
 • mióta foglalkozik sportfogadással? –
 • mely sportágból várható tőle elemzés? –
 • speciális szerepkör: ügyfélszolgálati admin
 • bemutatkozás: Sziasztok! Én nem vagyok akkora sportfanatikus, mint a többiek; de mindig is csodáltam azokat az embereket, akik valami sporttal kapcsolatos dologban komoly eredményeket értek el. Ezért nézek fel többek közt Ákosra is, aki a sportmúltja mellett már elemzőként is régóta az ország legjobbjai közé tartozik. Ennek következtében nagyon örültem, amikor felkért, hogy csatlakozzam ehhez a remek közösséghez, amelyről korábban már nagyon sok jót hallottam. Remélem én is hozzátehetek majd az adminisztratív munkámmal a brand hírnevének további öregbítéséhez. Úgyhogy ha bármi problémátok vagy kérdésetek van, mostantól forduljatok hozzám is az ügyfélszolgálaton bizalommal! 🙂

*

Tipster-gárda

Barney:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 14 éve
 • mely sportágból várható tőle elemzés? labdarúgás, Oscar-díj átadó gála
 • speciális szerepkör: ügyfélszolgálati admin
 • bemutatkozás: Sziasztok! Filmkészítést tanultam, és pályám elején csak gyakornoki szerepkör jutott rengeteg munka semmi pénz, ezért kezdtem el alaposabban meggondolni a fogadásaim. Ma már annyira körültekintően teszem, hogy csak ezzel foglalkozom és megélek belőle. Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy a Magyarországon régóta piacvezetőnek számító Tippmix Tanácsadó oldalának írhatok elemzéseket, igyekszem is meghálálni a bizalmat. Tőlem leginkább labdarúgás tippeket várhattok, illetve februárban ismét Oscar tippeket, ahogy tavaly is.
Bollerio:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? amerikai futball, kosárlabda, ketrecharc
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Amolyan jó tanuló, jó sportoló típus vagyok. Felelőtlenebb éveimben rengeteg sportot kipróbáltam a terep motorozástól a sakkon át az amerikai futballig, de főleg a labdajátékok mellett maradtam meg. Többek közt 2x -es HFL tojásfoci bajnoknak mondhatom magam. S bár nem ezért, de lassan 7. éve élek az Egyesült Államokban, így tőlem az itteni sportokból kaphattok majd elemzéseket. A jó derék nemzeti sportlapról külföldi applikációkra váltva próbálok értéket találni nekünk. Fontosnak tartom a tipp időzítését is! Írásaimban kitérek a fogadó irodákhoz beáramló pénz mértékének és a spread-ek változásainak hatásaira és próbálok az alap 1.9 es oddstól magasabb pddsú opciókat is hozni. Játékos specifikus tippekkel is foglalkozom.

Jockey:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 14 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? amerikai futball
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Eleinte „kocafogadó” voltam, évekig gyakorlatilag csak egy-egy eseményre tettem, leginkább labdarúgásra. Az NFL-t 2007 óta követem „mélyebben”, de fogadni erre is inkább csak az elmúlt 2-3 évben kezdtem rendesen. Számomra ez a sportág a legszórakoztatóbb, mert minden héten van legalább 2-3 nagy meglepetés – na persze ezek sokszor inkább a bukiknak is váratlanok. Én viszont ezeket is sűrűn le szoktam tudni vadászni, úgyhogy ahogy korábban más sporthír oldalak mérkőzés előzeteseiben is olvashattátok tőlem, mostantól itt a TTBK Sporton is igyekezlek majd minél több profithoz segíteni titeket.
Kagawa:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 10 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kosárlabda, tenisz, vízilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Kagawa vagyok, 28 éves testnevelő tanár. A sportfogadással nagyjából 10 éve kezdtem el foglalkozni. Elsősorban kosárlabda és tenisz elemzéseket fogtok tőlem kapni, mivel én nem vagyok annyira bevállalós, hogy háromesélyes fogadásokat is eltaláljak, így inkább a kétesélyes dolgokra koncentrálok. Számos oldalon megfordultam már mint elemző ugyanezzel a névvel, így sokatoknak talán ismerős lehetek. Nem ígérek semmit, de remélem hogy sok hasznos tippet és információt fogtok tőlem kapni és szép kis profitot tudunk majd termelni együtt.
Krisi93:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 12 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? tenisz, kézilabda
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! 12 éve sportfogadok. Sokáig a sok meccses szelvényeket játszottam, és hosszú éveim alatt rájöttem, hogy azzal hosszútávon teljesen biztos a bukás. És mivel én az élet minden táján nyerni szeretek, úgy gondoltam változtatok. Így is lett, rengeteg meccset nézek. Főleg teniszt és kézilabdát. Utóbbit 16 éve versenyszerűen űzöm, még a mai napig is. Az edzői végzettségem is megvan, így szakmai szemmel is tudom elemezni ezt sportot. Teniszezőkkel túlzás nélkül a ranglista top100 játékosával nagyon is képben vagyok. Mindegyiket láttam játszani, sokukat élőben is. Mióta komolyra fordítottam a dolgot, és hosszú elemzések után single fogadásokat játszom, végre nyereséges lettem. Nyilván nem minden fogadásom nyer, de nagyon jó százalékban. És kb. 3 éve már plusszos vagyok; az utóbbi időkben elért eredményeimben pedig már Ákos munkája is vastagon benne van. Rengeteget tanultam tőle. Remélem, ti is fogtok majd tőlem! Tartsatok velem!
Manu:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 8 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás, rögbi
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Egyszerű sportoló vagyok és talán elmondható, hogy fegyelmezett sportfogadó is, aki kizárólag csak a saját információira és tapasztalatára épít. Büszke vagyok rá, hogy immáron 5. éve verem a bukikat. Ahogy múltak az évek, én is úgy formáltam magam és a kapcsolatom a sporttal. Sakkoztam, asztaliteniszeztem, fociztam, és most a rögbi a mindenem. Valószínű, ahogy öregszem, a sorrend visszafele indul majd, de addig is az utóbbi két sportágból hozok majd nektek elemzéseket. Napjaim szerves részévé vált a folyamatosan változó információáradat, illetve úgy tekintek az egész dologra, mint egy speciális tőzsdére. Célom továbbra is, hogy a sport a pénztárcára és az egészségre is kizárólag jótékony hatással legyen hosszútávon!
Szabi:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 5 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? labdarúgás
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! 7 éves voltam, amikor is bekebelezett a labdarúgás világa. Világ életemben imádtam a sportokat, a mai napig rajongója vagyok a tenisznek, Forma 1-nek, kézilabdának, vízilabdának, stb. Természetesen nem minden sportágra fogadok is, jobbára csak követem-nézem őket. A labdarúgás édesapám által hamar közel került a szívemhez, játékosként, játékvezetőként és jelenleg elemzőként is kedvencem. Gyakorlatilag mondhatom, hogy minden bajnokság minden mérkőzése érdekel. Végig kísérte az életem a futball, és remélem hogy ez így is marad. Sport fogadással már érettebb koromban kezdtem csak el komolyabban foglalkozni. A kezdeti “tanuló” szelvények után, hamar rájöttem, hogy érdemes mélyebben utána nézni bizonyos eseményeknek; és érdemes tények, mind sem érzelmek alapján fogadni. Ákos mondhatni gyermekkori barátom, tanácsainak és útvezetésének köszönhetően elérkezett az a pont is az életben, hogy saját gondolataim-elemzéseim kerülhessenek elétek; és eddig szerencsére mondhatom, hogy újoncként szinte berobbanva a piacra sikerült rögtön plusszos tippsorokat megosztani veletek. Reméljük ez a tendencia megmarad a jövőre is! 🙂

zsivany20
:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 15 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kézilabda, darts, tenisz
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás: Sziasztok! Egyetemista éveim alatt ismerkedtem meg közelebbről a sportfogadással. Noha előtte, gimnazistaként is tippmixelgettem már, mélyebben akkor még nem ástam bele magam a szakmába. Korábban a futballpályán versenyszerűen is ténykedtem, de ez ma már csak hobbi. Manapság inkább megpróbálom kitalálni, mi történik majd a pályán! Ahogy teltek az évek, sportszerető emberként rengeteg sporteseményt követtem a TV-ben és stream-eken, folyamatosan gyűjtöttem az infókat. Ez a fogadásban mindennek az alapja, az állandó információszerzés!  Tőlem kevésbé fogtok statisztikai alapú tippeket kapni, sokkal inkább próbálok az aktualitások alapján tippelni, figyelembe véve a lehető legtöbb, meccset befolyásoló tényezőt. A foci, a kézilabda, a tenisz és a darts áll hozzám legközelebb, de ha olyan információm van más sportágakból, ami alapján érdemesnek tartom az adott eseményt a fogadásra, természetesen azt is megosztom majd veletek!

Zo La:
 • mióta foglalkozik sportfogadással? 11 éve
 • mely sportág(ak)ból várhattok tőle elemzést? kerékpár, atlétika, labdarúgás
 • speciális szerepkör: elemző
 • bemutatkozás:  Sziasztok! Alapvetően mindenevő vagyok a sportban, de elsősorban a labdarúgást kedvelem, magam is versenyszerűen űzöm. Képes vagyok egész hétvégéket a TV előtt ülve meccseket nézni. Vagy jobb esetben nem a TV-ben, hanem a helyszínen. Éppen ezért olyan eseményekre szeretek fogadni leginkább, ahol lehetőleg hétre hétre látom az adott csapat mérkőzéseit. Az átlagnál kevesebbet fogadok, kevesebb tippet hozok, de elmondhatom, hogy évek óta nyereséget termelek duplázó és triplázó szelvényeimmel is a még jövedelmezőbb single fogadások mellett. Azért jelentkeztem ide, mert szeretném, ha ebből Ti is profitálnátok. Megtiszteltetésnek érzem egy ilyen profi csapat tagjának lenni.