Szisztéma

Az általunk ajánlott legjobb szisztéma: a single fogadás

A hivatalos statisztikák szerint világ sportfogadóinak 95-98 %-a folyamatosan mínuszban van, tehát veszteséges… Meglepődtél?? Pedig igaz!!
A sikert nem kell megmagyarázni. A bukást azokban nagyon is, és a sportfogadásban ennek a nagy számú vesztesnek könnyű meghatározni az okait:

– rossz szisztéma szerint játszanak

– nem használnak bankroll menedzsmentet

– nem racionális elvek (azaz megfelelő információk) alapján, hanem érzelmek vezérelte (pl.: klubszimpátia alapján) fogadnak.

A Tippmix Tanácsadó azért jött létre, hogy rátok idővel a 3 bukást kiváltó tényező közül egyik sem legyen igaz , és ezáltal hosszú távon Ti is a világ sportfogadóinak abba a nagyon szűk 2-5 % -ába tartozzatok, akik bizonyítottan (nem csak az elmondásuk szerint!) pluszosak, tehát stabilan nyereségesek.

Sportfogadó-karrierünk elején tehát az egyik legfontosabb tisztázni magunkban, hogy milyen típusú játékot választunk. Általánosan elfogadott elv, hogy aki valóban komolyan akar fogadni, annak csak single-ben kell megfogadnia a tippjeit. Ez nem mást jelent, mint a kizárólag egyes kötéssel történő játék. A nagyvilág fórumaiban közzétett játékmódok közül ez a leggyakoribb, és a legjobb eredménnyel kecsegtető módszer. Bár ez esetben ugyan az egy összegű nagy nyeremények így valószínűleg elkerülnek majd minket, azonban a nagy hullámvölgyek sem veszélyeztetik a tőkénket, és ha jól csináljuk, akkor bankrollunk kiegyensúlyozottan, stabilan fog majd növekedni. Összességében az is kijelenthető, hogy a profi fogadók a világ minden táján kivétel nélkül csak ilyen, szóló fogadásokat kötnek, így nekünk is ezt az utat kell követnünk.

Hogy miért? Nagyon egyszerű: nagy valószínűséggel mindenki átélt már olyan helyzetet, amikor egy öt választásból álló kombija, egy mérkőzésen ment el. Tételezzük fel, hogy minden választás oddsa 1.70 volt! Kombi esetén a befektetett összeg elúszott, azonban ha szólóban lettek volna megjátszva a tippek, akkor egy egységet veszítettünk volna az egy hibás tipp miatt, míg a négy jó fogadásunk 2.8 egységet hozott volna, így összességében 1.8 egység profittal zárult volna a nap. Ugyanezt a taktikát folytatva a hónap végére akár 50-60 egységnyi (pl.: 50-60 x 1.000 Ft) pluszban lehetünk, míg ha teljesen ugyanazokat a tippeket minden nap 1 szelvényre pakoltuk volna, és ezek többsége napi 1-2 meccsen ment volna el, akkor még csak nullára sem jövünk ki! Óriási tehát a 2 szisztéma között a különbség, ezért érdemes mindenkinek minél előbb átállni rá.

 

A jövőben további szisztémákat és bizonyos statisztikai alapokon nyugvó-, matematikailag nyereséges stratégiák részletes ismertetését is tervezzük, ezért érdemes lesz időnként vissza-vissza látogatnotok ide, mert ebben az almenüben a tartalom folyamatos frissítése és bővítése várható.