GYIK

Gyakran ismétlődő kérdések

1. Mióta foglalkoztok sportfogadással?
(lásd: „Bemutatkozás” menü / “Rólunk” almenüpont)

2. Milyen sportágakból ajánlotok tippeket?
(lásd: „Bemutatkozás” menü / “Rólunk” almenüpont)

3. Kik alkotják az admin csapatot és kitől mire számíthatunk?
(lásd: „Bemutatkozás” menü / “Rólunk” almenüpont)

4. Mi az a Tippmix Tanácsadó Baráti Kör?
Egy zárt facebook csoport, amelyben minden Tagunk prémium szolgáltatásban részesül. Sok éves sportfogadói tapasztalattal rendelkező tipster-eink ugyanis megbízható külföldi forrásokra alapozva komoly sport és fogadásszakmai elemzésekkel várják az érdeklődőket.

5. Hogyan lehet bekerülni a Tippmix Tanácsadó Baráti Körbe?
Írj nekünk privát üzenetet akár facebookon, akár a tippmix.tanacsado@gmail.com –on, és minden fontos részletről azonnal tájékoztatunk!

6. Vannak állandó akcióitok / kedvezményeitek?
Igen, például a ” TTBK a világ körül” projekt, amelynek részletiről az alábbi videóban tájékozódhattok:

 

7. A tagsági idő felfüggeszthető?
Igen, tetszőleges alkalommal bármikor megszakítható ideiglenesen a tagság (pl.: ha valaki nyaralni megy, vagy külföldre esetleg olyan helyre utazik, ahol nem fogja tudni elérni az internetet, így várhatóan sportfogadni sem tud majd), így egyetlen napotok sem veszik kárba a tagsági időtökből. A felfüggesztéskezdeményezését privátban jelezzétek, ekkor kiveszünk Titeket a TTBK csoportból, és amint szeretnétek visszakerülni, bármikor lehetőségetek lesz rá a jövőben.

8. A tagsági idő lejártáról kapok valamilyen jelzést?
Igen, mindenki számára privát levelet küldünk a tagsági idejének lejárta előtti napon, melyben tájékoztatjuk erről a tényről.

9. Mennyire vagytok sikeresek?
Az elmúlt fél év statisztikája szerint a tippjeink 70-80 %-ban nyernek. Az Oldalra kitett tippjeink sikerességét folyamatosan nyomon követhetitek a facebook felületünkön napi és heti szinten megosztott statisztikáink, valamint a honlapunkon havi rendszerességgel közzétett táblázatok formájában a „Tipparchívum” menüben.

10. Tudtok mutatni szelvényfotókat a munkásságotokról?
Igen, a facebook felületünkön több különálló fénykép albumot is szenteltünk a nyereményeink fotóinak.

11. Lehet küldeni Nektek saját szelvényfotókat?
Igen, amennyiben a mi tippjeinkkel nyertek pénzt, mindenképp dokumentáljátok azt valamilyen formában és küldjétek el nekünk! Erről is van itt fenn a facebook felületünkön egy külön fotóalbum, és általában BÓNUSZ tagsági idővel jutalmazzuk a beküldőket a Tippmix Tanácsadó Baráti Körében!

12. Van lehetőség privát tanácsadás / véleményt kérésre 1-1 tervezett meccsről / szelvényről?
Természetesen, igyekszünk mindenkinek a lehető leggyorsabban minden kérdésére megfelelő választ adni. Írjatok nekünk privát levelet bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyugodtan, szívesen segítünk!

13. Hogyan bizonyosodhatok meg róla, hogy ez valóban egy hivatalosan működő szolgáltatás?
A vállalkozásunk megtalálható az összes hivatalos cégadatbázisban.

14. Adtok a tagdíjakról számlát?
Természetesen, mindenkinek ÁFÁ-s számlát küldünk a befizetéséről.

15. Hogyan kapom meg a számlát?
Kizárólag elektronikus úton küldjük ki, minden ügyfelünknek e-számlát továbbítunk az e-mail címére.

16. Muszáj megadnom a számlázási adataim (név, lakcím, e-mail cím)?
Igen, mivel a számlaadás számunkra törvényi kötelezettségünk, így amíg valós adatokat nem szolgáltat valaki a számla kötelező tartalmi elemeinek kitöltéséhez, addig mi sem tudjuk a szolgáltatásunk a rendelkezésedre bocsájtani.

17. Milyen stratégiával fogadtok és miért?
Kizárólag single fogadásokat játszunk, minden egyes eseményt alaptéttel megfogadva. Ennek oka a kockázati tényező legkisebb mértékűre való csökkentése, és ezáltal a folyamatos profittermelés biztosítása. Bővebben lásd.: „Sportfogadási stratégia” menü / “Szisztéma” almenüpontban.

18. Mekkora összeggel ajánljátok megrakni a tippjeiteket?
Alaptéttel, tehát az aktuális bankroll maximum 2-5 %-ával (vagyis az 1/20-ad részével) érdemes fogadni. Bővebben lásd.: „Sportfogadási stratégia” menü / “Bankroll menedzsment” almenüpontban.

19. Minden nap vannak tippjeitek?
Igen, nálunk sosincs szünnap, láthattátok ezt már többek közt karácsonykor, a 2 ünnep között, szilveszterkor, újévkor, húsvétkor és a nyári „holtszezon”-ban is!

20. Mikor rakjátok ki egy adott nap a tippeket?
Minden nap egyaránt a kora délelőtti óráktól folyamatosan kerülnek ki az Oldalra, amint meccsdöntő információk jutnak a birtokunkba 1-1 magabiztosan fogadható sporteseményről. Tehát érdemes 1 nap többször is ránéznetek az Oldalra, ugyanis előfordul, hogy 1-1 éjszakai / hajnali mérkőzésre még éjfélkor is írunk elemzést, szóval ha nem akartok lemaradni minden nyertes tippről, kövessetek bennünket folyamatosan!

21. Hány tippet adtok egy nap?
Mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk! Ezért csak azokról a sporteseményekről publikálunk elemzést, amelyekben valós értéket látunk! Ez az aktuális kínálattól függően átlagban napi 5-12 tippet jelent.

22. Milyen módon fogadtok?
Tippjeink többsége a hagyományos papír alapú tippmixen is megfogadhatóak, de mindenkinek azt javasoljuk, hogy lehetőleg regisztráljon egy online fogadó irodához (pl.: TippmixPro), mert bővebb kínálatnak és a magasabb szorzóknak köszönhetően ott könnyebb nyerni.

23. Hol lehet veletek a facebookon kívül kapcsolatba lépni?

tippmix.tanacsado@gmail.com

24. Vannak alapszabályaitok?
Természetesen, íme ezek közül néhány:
– mindig csak olyan pénzt kockáztass a sportfogadáson, ami nem fáj, ha elmegy!
– sosem szabad a tippmixre úgy tekinteni, mint egy biztos jövedelemforrás, amiből meg lehet élni! DE: ha okosan csinálod, lassan de tartósan lehet belőle némi kereset kiegészítést elérni!
– a fogadáskor mindig az eszedre (esetleg a megérzéseidre) hallgass, a szívedre sosem! Emiatt a kedvenc csapataidra való átgondolatlan fogadás szigorúan tilos!
– rangadókra (akár kiesésire, akár felsőházira!) sose fogadj, ugyanis azok általában teljesen 3 esélyesek!
– olyan eseményre / sportágra sosem fogadj (magadtól), amit egyáltalán nem ismersz! minden meccsről, eseményről legalább próbálj meg tájékozódni, vagy kérj hozzá többet értőtől tanácsot!
– lehetőleg kerüld az ún. instabil ligákat, amelyekben nagyon sok a meglepetés eredmény, mert az erőviszonyok nagyon kiegyenlítettek! Természetesen ezek évről évre változhatnak, de fociban pl. ide soroljuk a skandináv országok bajnokságait, jégkorongban az európai országok ligáit, teniszben az ITF versenyeket, stb. (és ezekre a privát tanácsadásokkor is mindig felhívjuk a figyelmeteket!)
– a veszteséget is el kell tudni fogadni! mindig történhetnek meglepetés eredmények, bírói tévedések, bundák, stb., ezek sajnos kikerülhetetlenek… de a lehető legrövidebb idő alatt igyekezz túltenni magad rajta! ha ez nem megy, akkor inkább hagyd abba a sportfogadást, mert nem érdemes vele komolyabban foglalkoznunk…
– túl sok eseményt (pl.: 3-4 -nél több) sosem játssz meg ugyanazon a szelvényen, mert nem érik meg a felesleges kockázatot! inkább játszd meg őket külön-külön, és ha 1 esemény veszít is, a többi bőven visszahozza az árát! de ha együtt teszed meg őket, csakis veszthetsz…
– sosem szabad dühből, indulatból fogadni! ezért ha elmegy egy nagyobb összeg, nem szabad még aznap azonnal egy másik eseményre is nagy összeget tenned (hogy siettesd a pénz visszanyerését), mert ebben az állapotban sokszor hajlamosabb az ember rossz döntést hozni!
– amit nyersz és tiszta hasznot kiveszel a sportfogadásból (szóval nem tervezed már a bankrollodként visszaforgatni), abból mindig lepjétek meg magatokat valami olyasmivel, amire régóta vágytok, hogy úgymond megjutalmazzátok magatokat vagy szeretteiteket az eredményes munkátokért, hogy jó emlékkel gondoljatok vissza később a sportfogadásra!