FAQ: Pinnacle-ön a legjobb az odds, mint szinte mindig.

Indoklás: Ahogy így elnézem a tippeket, viszonylag ritkán hozok favorit hendikepet, inkább pluszos hc-t vagy underdog line-t tippelek, de most jöjjön egy kiütéses győzelem. A 6-2-vel álló Vanderbilt fogadja a 3-6-os Western Carolinát. A forma megint a mi oldalunkon van, hiszen a hazai csapat kiváló játékkal hozta a legutóbbi hazai meccsét a Purdue ellen. Ez vaskos meglepetés volt, de így is tíz ponttal tudtak nyerni. Köszönhették ezt a kilenc triplának és a közel 60%-os FG%-nak Nagyon fiatal, tehetséges, rutintalan csapatuk van, de nagyon jól tolják idén. 40% felett dobják egész évben a triplákat, ráadásul a legjobb 200-on kívül lévő csapatok ellen 3-0 a mérleg, átlagban 17 pontos győzelemmel.
A Western Carolina finoman szólva sincs jó formában viszont. Bár a triplákat ők is jól szórják, nagyon gyenge a védelmük. 75 pont felett dobnak átlagban, ráadásul a labdát is sokszor adják el.
A meccs végkimenetele főleg a Vanderbilt védelmén fog múlni. Támadásban biztosan felpakolnak 75 feletti pontszámot, és ha a Western Carolina nem dob extrém jól, akkor nem lesz szoros meccs. 18-20 pont körüli hazai győzelmet várok.

 

Végeredmény: 99-79 =>NYERT!