FAQ: az oddsot a bwinről választottam.

Indoklás: A Toulouse saját közönsége előtt (képünkön) elég jól szerepel (5-5-3, 18-16), sokkal inkább a pocsék idegenbeli szereplésüknek köszönhetik a jelenlegi kieső pozíciót. A Stadium Municipalban idén már megfordult három nagycsapat, de a PSG, Lyon, Monaco trió ellen is sikerült négy pontot szerezni. Hazai pályán a 13 meccsből mindössze kettőn nem szereztek gólt – az egyik ebből a Monaco elleni meccs volt, ahol talán Európa legjobb védelmű csapata ellen játszottak. A védelem elég sebezhető, az egész bajnokságban csak a Reims kapott több gólt. Ma hátul még nehezebb lesz, ugyanis hiányozni fog Aguilar (középpályás, 19/0), aki főleg a védekezésért felel a középpályán.
A Marseille idegenben egyáltalán nem erős (4-4-5, 20-17), de szerencséjükre a többi bajnokaspiráns is botladozik vendégként. A védekezést feláldozzák a támadójáték miatt, de ez eddig eredményes, hiszen csak a Lyon szerzett náluk több gólt. Csak a Reims és a Guingamp nem tudott betalálni hazai pályán Bielsa csapata ellen, tehát a Marseille 13 meccsen 11-szer gólt kapott távol a stadionjától. Elöl olyan labdarúgók kapnak lehetőséget, mint André Ayew, Gignac (francia góllövőlista 2.) vagy éppen Payet (legtöbb gólpassz a bajnokságban). A Bielsa csapataira jellemző nyílt meccsek nagyon szórakoztatóak, és sok gólt láthatunk ezeken: a bajnokságban a Marseille meccsein már 80 gól született. Ma két védő hiányozni fog, Dja Djedjé (védő, 26/0) és Fanni (védő, 18/1) is eltiltottak.
Szokásos nyílt focit várok, sok góllal – nincs észérvem amellett, hogy ne találna be ma mindkét csapat. A védekező szellemű játékosok kiesése még inkább előrevetít egy gólzáporos meccset. Nálam erre a reális szorzó 1,5 körül mozogna. Az odds már mindenhol csökken!

Végeredmény: Toulouse – Marseille 1-6 => NYERT!