FAQ: Az Amerikai futball/NFL-en belül a piacoknál tudjuk kiválasztani a mérkőzést, azon belül a fő speciálisaknál van a fogadás

 

Már csak négy hibátlan együttes van az NFL-ben, kedd reggelre pedig ez a szám háromra csökken, hiszen a 2–0-s Buccaneers fogadja a 2–0-s Eaglest (vagy kettőre, ha iksz lesz a meccs).

A Tampa Bay mutatója kicsit becsapós, hiszen a magát előszeretettel kivégző Vikings (0–3), és a rendkívül gyenge Bears (0–3) ellen jött össze, igaz, az Eaglesé is csak annyival érdekesebb, hogy azért a Patriots lényegsen erősebb a Chicagónál, a másik ellenfél ugyanis itt is a Minnesota volt.

Philadelphia ellen egészen sok passzol yard jött össze, főleg azért, mert folyton loholni kellett az eredmény után a riválisoknak, a remek védőfal pedig Baker Mayfieldet rendre hibákba kergetheti majd.

A Buccaneers ellen sem igen lehetett futni, és Justin Fields ellen működött is a folyamatos blitzelés, Jalen Hurts viszont ezt A. J. Brown és DeVonta Smith révén egyrészt könnyedén kihasználhat majd, másrészt a Philadelphiáénál kevesebb jobb támadófal van a ligában, szóval a feladat is lényegesen nehezebb lesz.

Véleményem szerint a Tampa Bay szép menetelése a hétfő esti rangadón véget ér, az Eagles már a szünetre vezet, és megnyeri a harmadik meccsét is.

Végeredmény: 0-3; 3-10; 0-9; 8-3 => a tipp NYERT! 🙂