Sziasztok!

Végre eljött, amire mindenki várt: újra itt a sport főszezon! 🙂 Labdarúgásból már elindultak a topbajnokságok, teniszből is nyakunkon van a US Open, és más ligákból is egyre több esemény fogja színesíteni mostantól a kínálatot. Ezt értelemszerűen azt jelenti, hogy egyre több tippet fogunk tudni adni, és ezeken egyre nagyobb eséllyel fogunk tudni segíteni egyre több pénzt nyerni! MOST ÉRDEMES tehát HOZZÁNK CSATLAKOZNI! Ezt szeretnénk megkönnyíteni. 😉

Mostantól (2023.08.27. 12:00) ugyanis 1 hétig (09.03.) éjfélig (23:59) a ” ujszezon ” kuponkód használatával 50 %-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg bármelyik legalább 1 hónapos intervallumú csomagunk, amelyiket ki szeretnéd próbálni!

Az akció – a nálunk már megszokott módon – természetesen nem csak arra az esetre vonatkozik, ha csak most lépnél be valamelyik prémium projektünkbe, hanem a hosszabbításokra is: tehát ha már Tagunk vagy, de ha most küldesz még tagdíjat ugyanarra a csoportra vonatkozóan, akkor kedvezményes áron tolhatod ki a tagsági időd! PRO tipp: érdemes minél hosszabb távú csomagot és bankkártyás fizetési móddal választani, mert az akciós áron felíratkozva az adott termékre a jövőben is folyamatosan a kedvezményes áron fogsz majd tudni nálunk hosszabbítani, amivel értelemszerűen rengeteget tudsz spórolni! (De az automatikus levonást természetesen később bármikor meg is tudod magadnak szüntetni.)

Csatlakozni a szokásos helyen és módon lehet:
https://ttbksport.com/uzlet/

Akinek bármi kérdése van, írjon nekünk akár Facebookon, akár e-mailben ( tippmix.tanacsado@gmail.com ) nyugodtan!

Sok sikert kíván minden egyes Tagunknak és Követőnknek őszre is a TTBK Sport admin és elemző csapata!