Indoklás: A californiai rangadók mindig legendásak, aki teheti, nézze, vagy ismétlést próbáljon meg elcsípni/ a meccset letölteni valahonnan.Sharks kapujában Antti Niemi fog ma kezdeni, aki 7-7-3-al áll jelenleg 91,7%-s védési arány és 2,49-s GAA mellett. Hogy szépen nézzen ez ki, kellene egy mai győzelem, amihez minden adott. Kivéve, ha lesérül, mert akkor a csapatnak nincs rendes kapusa (másod és harmadszámú kapus is sérült).
Egyedüli „izgalom” mára, hogy Logan Couture játéka kérdéses, ugyanis a reggeli edzésen nem jelent meg betegségre hivatkozva. Fontos center, szóval nem hinném, hogy nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy ma jégre léphessen, de csak meccs előtt derül ki, játszik-e (az meg legkorábban 4 óra múlva lesz, így mi addig nem tudunk várni).
Vendég oldalról viszont a védelem csődöt mondott, továbbra is rengeteg a sérülés, és a betegség a csapatban, a kapuban pedig Frederik Andersen fog ma kezdeni, akinek 4 gólt sikerült bekapnia legutóbbi meccsén a Chicago ellen.
Tippemet az Ducks sérültjeire alapozom, illetve, hogy ma nincs hazai csapat motiváltság, mivel itt mindkét csapat a maximumot hozza majd ki magából.

 

Végeredmény: 6-4 => NYERT!