FAQ: Minden irodánál elérhető váltakozó méretű oddson. De átlagban 2.00 és 2.05 között van. Jelenleg a Marathonbeten 2.04.

Indoklás: A szokásos információk állnak rendelkezésre, a kezdő ütők és a kezdő dobók. Megnézve a két csapatot, a Boston gyakorlatilag a legjobbjaival áll fel, ennek bizonyítéka, hogy játszik Pedroia, Sandoval, Napoli és az egyik legfontosabb láncszem, David Ortiz (képünkön) is. Idén az előszezonban .408-cal ütnek, ami extrém jó adat, bár kiindulni belőle természetesen felesleges, mert mindössze 71 AB-jük van idén. De hogy mennyire ők az alapemberek, azt mutatja, hogy mindössze egyetlen rookie-val kezdenek, így például a tavalyi évben a kilenc ütőnek összesen 3566 AB-je van (ennyiszer álltak oda ütni), míg ez a szám a Pirates-nél csak 2223. És akkor át is térhetünk a Pittsburgh csapatára, amelynél igen gyászos, .217-es az ütőátlag. Két újonc is kezdeni fog, míg náluk a kilencedik ütő vélhetően a pitcher lesz.
Ami a két kezdő dobót illeti, Clay Buccholz és AJ Burnett is csapatuk legjobbjai közé tartoznak. Várhatóan Buchholz három inninget fog dobni ma is, ahogy az előző meccsen. Akkor egyszer sem tudták őt megütni, viszont négy strikeoutot is elért. Mind az ütők, mind a dobók jó formában vannak a Bostonnál, hiszen a Red Sox az utolsó hat meccsét megnyerte, az utolsó öt meccsen pedig 26-12-es pontarányt ért el. Úgy vélem, ma minden a Boston mellett szól, meglepő lenne, ha nem húznák be a meccset a legjobb ütőikkel.

Végeredmény: Pittsburgh Pirates – Boston Red Sox 1-5 => NYERT!