Indoklás: Utolsó esélye McElhinney-nak, hogy győzelmet szerezzen a Jacketsnek, holnap ugyanis már Bobrovsky fog védeni. Kétség ne legyen, elutazott a csapattal, backupként jelen lesz a mérkőzésen. Ebből kifolyólag egy napon picit félek, hogy inkább a holnapra fognak koncentrálni, de sajnos már így is rekordszarok, klubbrekordot sikerölt megdönteniük sorban elveszített meccsek terén. Mindemellett Artem Anisimov is játszani fog, reggeli edzésen már contact jersey-ben feszített, illetve Jack Johnson is visszatér a védelembe eltiltása után. Kezd kiegészülni végre a csapat, így nagy szorzók foghatóak majd meg.
Hazai oldalon az alapvédők kidőlése okozza (még) mindig a fejtörést. Nem tudnak felépülni, Schenn, MacDonald, Timmonen még mind sérültek, bár Schenn már jégen van legalább edzésen. Mason kezd ma a kapuban, következő meccsen pedig Emery fog kezdeni.
Kifejezetten nem ajánlok háromesélyt, mivel úgy érzem, ez a meccs csak hosszabbításban (sőt, inkább szétlövésben) fog eldőlni vendég oldalra.

 

Végeredmény: 3-4 => NYERT!