FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás és büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe.

Indoklás: Bárhogyan is vesszük ez a Columbus idén rém gyenge, 14 pontjukkal a keleti csoport utolsó helyén állnak ezen kívül 19 találkozón 63 gólt szedtek be, ez mérkőzésenként 3,3, ami nem valami szép szám. A csapatnak nem csak a védelme, hanem a csatársorjai sem a legerősebbek, a legjobb játékosuk mindössze 14 pontos, míg az Ottawa kapitánya, aki egyébként védő 15 asszisztot szedett össze, ezt csak úgy összehasonlításképp. Egyetlen egy dolog ami a Blue Jackets mellett szól az a forma, sorozatban három mérkőzést nyertek, hatalmas szerencsével megverték a Pittsburghot, szebb játékkal az Arizonat tegnap pedig megverték a nagyon gyengén teljesítő St.Louist, hiába a jó eredmények, biztosan sokat kivett a csapatból a tegnapi meccs. A kapuban Bobrovsky végre jó formát mutatott három meccsen is épp itt az ideje, hogy ennek vége legyen.
Az Ottawa csapata jobb játékosokból áll, a forma pedig csalóka, hiszen a Canucksot megverték, majd kétszer is X után kaptak ki hazai pályán, a Rangers és a Detroit ellen, az utóbbi mérkőzésen tényleg csak apróság döntött, két ilyen mérkőzés után úgy érzem mindent megfognak tenni a győzelemért hazai publikum előtt. Egy nappal több idejük volt pihenni, mint az utazó Columbusnak, pályára lép Erik Karlsson (3+15), B.Ryan (7+9), M.Stone (3+13) és Turris (8+6) is, így a csapat legjobbjai ott lesznek, ma meg kell mutatni, hogy tud győzni a Senators is, nagyon nagy hajtást fogok tőlük várni, megfogják törni a Columbus védelmét.

3-0 => NYERT!