FAQ: a tipp értelmezése, hogy ki nyeri a mérkőzést! Tehát a hosszabbítás és a büntetőpárbaj eredménye is beleszámít a fogadásba, ha a rendes játékidő döntetlenre végződik! Beten „Nyereményszorzó” az opció neve, más irodáknál általában: „A mérkőzés győztese”.

Indoklás: Mindenkit meglepett a Nyefytehimik jó bajnoki kezdése, keleten a 5.-ik helyen állnak 16 ponttal, sorozatban 4 győzelmük van, igaz kettő csak hosszabbítás után. Mondhatni, hogy jó formában van az együttes. Grigorenko a húzóember, de pár meccse, mintha visszaesett volna a teljesítménye. Egyébként a jó csapat összhang a fő erősség.
A Szibir idén is jól szerepel eddig, 18 ponttal a harmadik helyen állnak. 4:1-re verték a Rigát, aztán döntetlen után gyűrték le a Traktort, így utaztak mostani ellenfelükhöz. Szerintem a liga egyik legjobb kapusa náluk véd, név szerint a cseh származású Salak. Összesen 26 találatot jegyeztek eddig, ettől többet keleten csak az Omsk tudott szerezni, Shalunov, Zhafyarov és Ullstrom csinálják a támadó hokit. Eddig úgy tűnik megy is nekik. Eddig remekelt a Nyizsnyekamszk, de szerintem most a Novosibirsk megmutatja nekik, mi is az a KHL. Jó pörgős mérkőzést várok, vendég sikerrel.

Nyefytehimik Nyizsnyekamszk – Szibir Novoszibirszk (kétesély) V 1-2 => NYERT!