FAQ: Ausztrál futball, AFL.  az opció Játékosok átlal elért szerelések lehetőségei között található.

Könnyen meglehet, hogy a Kangaroos az utolsó helyen fejezi be ezt a szezont, de az biztos, hogy a 17. helynél nem juthatnak feljebb. Nagyon rosszul alakult nekik ez a szezon, számos sérülés tizedelte meg a csapatot, aminek meg is lett az eredménye: az előző 3 hónapban egyetlen győzelmet értek el, ami mellé 13 vereség jött, jelenleg zsinórban 7 mérkőzést veszítettek el. A Fremantle ellen már látszott, hogy teljesen kedvtelenek, a Dockers sem képvisel komoly játékerőt, de így is 99-35-re nyertek, illetve 15 gólt szereztek, ami idei legjobb teljesítményük volt. Semmi meglepő nincs ebben, mivel a Kangaroos szinte teljes kezdője sérült: biztosan nem lép pályára Aiden Bonar, Ben Brown, Charlie Comben, Ben Cunnington, Taylor Garner, Kyron Hayden, Ben Jacobs, Jamie Macmillan, Jack Mahony, Curtis Taylor, Tarryn Thomas, Kayne Turner, Dom Tyson, Will Walker, Tristan Xerri és Jack Ziebell. Ez a névsor egykor a Kangaroos komplett kezdője volt a szezonban, ma viszont egyikőjük sem lesz bevethető. Így, hogy ki tudjanak állni, számos fiatalt rángattak be, akik már kaptak néhány találkozót, de a Fremantle ellen is kijött, hogy mennyit számít a rutin egy ilyen ligában. A második legtöbb pontot engedték, illetve második legkevesebbet szerezték, ami senkit nem lepett meg. Igazából az egyetlen “mutató”, amiben a Kangaroos vezeti a ligát, az a sérülés lista.
A West Coast biztosan ott lesz a rájátszásban, jelenleg az ötödik helyen állnak, aminél hátrébb már nem végezhetnek, de előrébb még igen. Ez azért fontos, mert jelenleg idegenben kezdik meg a rájátszást a Geelong ellen, akik a liga legerősebb csapata, míg egy győzelemmel akár a sérültekkel tűzdelt Collingwoodot is fogadhatnák hazai pályán. Emiatt a legerősebb kezdőt küldik ki a pályára, Kennedy és Darling is kezdeni fog a találkozón, ami igazából meg is pecsételte a hazaiak sorsát. Nagyon izzadságú mérkőzésen verték a Kildát (7.) 50-65 arányban, mondhatni magabiztosan, az alapszakasz utolsó mérkőzésén viszont egy igazi gálamérkőzés elé néznek a sasok. A West Coast megmutatta, hogy egy top csapat ellen is képes kiváló játékra, illetve magabiztos győzelemre, a liga egyik leggyengébb ellenfele ellen még inkább fölényben lesznek.
Nagyon magabiztos, sima vendég sikert várok, a két számjegyű különbség akár már az első játékrész végén is összejöhet, de a félidőre biztosan meg lesz. A mérkőzés végére igazi gálát rendezhetnek, nagy pofonnak lesz kis gazdája ez a Kangaroos.

VÉGEREDMÉNY: A. GRAFF SZEREZTE A LEGTÖBB DISPOSAL-T [26-al]=> A TIPP NYERTES 🙂