FAQ: női kézilabda EB. A tipp eredeti publikálási időpontja a prémium csoportban: 2022.11.14.

Indoklás: Az Unibeten kint van a piac az AllStar csapat kapusára. Kicsit hiányoltam eddig ezt a piacot, de a bukik féltek szerintem látatlanba kiírni szorzókat… Most azonban elég jól belőtték, ugyanis sanszosan Darleux és Lunde között dől majd ez el… Én abszolút a francia hölgy mellett teszem le a voksom, kimagaslik messze a mezőnyből eddig. Illetve az is pozitívum vele kapcsolatosan, hogy a franciák a gyengusz águkról már most a 4 között vannak (olyat ritkán választanak ugyanis, aki nem jut a 4-be…). Lunde is el-el kapja a fonalat, de olyan mutatókat nem tud hozni, mint amit Darleux hozott eddig… a franciák egyébként is kőkemény falat tudnak tartani a kis kapusuk előtt, így jelentősen megkönnyítik a dolgát, hogy remek százalékokat hozzon meccsről meccsre! Úgy gondolom, hogy ezúttal Darleux lesz az AllStar kapus!

Tipp: Darleux lesz az AllStar csapat kapusa – 3.00 (Unibet)

*Fogadási határidő jelenleg ma 18:00, de ez a piac a “fordulók” között vissza szokott kerülni és később is fogadható lesz.

UPDATE (2022.11.15. 11:45): Ma ismét kijött a piac és az odds nem változott… továbbra is 3.00. Tegnap pedig játszottak a norvégok, akiknél ráadásul a kapusok felezték a meccset, Solberg kezdett, majd szünetben jött csak Lunde. Egyikük sem nyújtott kiemelkedőt, igazából nem voltak döntő faktorok a meccsen. Ez tovább erősíti Darleux sanszát a címre… elképesztő teljesítményt nyújt, és nem valószínű, hogy komolyabb visszaesés várható nála… szerintem toronymagas favoritnak kéne, hogy legyen. Ennek megfelelően 1.5-ről 3.5-re, tehát 2 egységgel megemeljük a tétünket erre a fogadásra!

végeredmény: Darleux Darleux lett az All Star csapat kapusa => a tipp NYERT! 🙂