FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, így tehát az esetleges hosszabbítás és a büntetőpárbaj is beleszámít. Bet365-ön ezt az opciót Nyereményszorzónak hívják!

Indoklás: Kicsit meglepett, hogy ma Greiss kezd Halak helyett az Isles kapujában, de kis nézelődés után ez cseppet sem vett vissza a tipp értékéből. Tény, hogy fontosabb számukra a két nap múlva megrendezésre kerülő Rangers elleni mérkőzés, azonban elég messze van ahhoz, hogy a játékosoknak ne kelljen arra koncentrálni, hogy maradjon erejük arra a meccsre is, inkább önbizalom növelés céljából kell megnyerni a meccset. Tehát, Greiss, Pittsben nem tartottam jó kapusnak, most viszont elég jó számokat produkál, 11 meccsen 92,7%-s védési arány egy teljesen vállalható védési százalék. Colorado természetesen Varlamovval fog ma kiállni, akinek a sérülés miatti pihenője cseppet sem változtatott az ingadozásán. Kétszer jól védett a Jets ellen, de az Ottawa ellen 15 kapura lövés után le kellett cserélni, mert már 3 kapott gólnál járt. Viszont a Jets ellen nagyon feküdt neki a jég.
Islesben nincs komoly sérült, kicsit még vissza kellene találniuk a tavalyi formájukhoz, és akkor még jobban megérné a mérkőzés. Coloradoban megy az ingázás, Matt Duchene például beteg lett, ezért ugyan a reggeli edzést kihagyta, de ma estére betették a kezdőbe. 22 ponttal járult idén hozzá a Colorado lőtt góljaihoz, ez az erőltetés nem lesz a csapat hasznára. Többi sérült maradt.

5-3 => NYERT!