FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe. Bet365-ön ezt az opciót Nyereményszorzónak hívják.

Indoklás: B2B a hazai gárdának, hatalmas pofonokból érkezés a vendég csapatnak. Volt egy rövid fellángolása az Edmontonnak, mikor McDavid visszatért, de azóta az ő fellángolása megmaradt, de a csapat teljesítménye csapnivaló. Védelem nincs, bárki úgy megy át rajtuk, ahogy akar. Vendégeknél Talbot kezd, aki érdekes mód mindkét Metropolitan elleni meccsét megnyerte, ma romlani fog a stat. Hazaiaknál Schneider kezd ma is, nem merték bevállalni Kinkaidet, kicsit fontosabbak a pontok most. Cory eddigi egyetlen b2b meccsét megnyerte, OT-ben húzta be a Jersey azt a meccset. A Pacific ellen 4-1-1, és az összes divízió közül itt a legjobb a védési százaléka.
Sehogy se látom, hogy ez az Edmonton valahogy megfogná ma a Jerseyt, főleg úgy, hogy azért pihentetnek védőt, hogy megmutassák nekik, hogy kell játszani normálisan.

2-1 => NYERT!