FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás és a büntetőpárbaj is beleszámít a fogadásunkba. Bet365-ön ez az opció „Nyereményszorzó” néven fut, máshol: „A mérkőzés győztese”, esetleg „Hosszabbítással és büntetőpárbajjal”.

Indoklás: A két csapat nagyon különbözően kezdte az idei kiírást, a Devils magán alul teljesített, míg a Coyotes mindenkit megtudott lepni pazar játékával, de azóta eltelt pár forduló…
Ahogy a fentiekben említettem az Arizona Coyotes nagyon jól kezdett, sikerült megverniük olyan csapatokat, aki tőlük nagyobb játékerőt képviselnek, vagy esélyesebbként indultak a meccsnek, ennek köszönhető, hogy 6 pontja van a csapatnak. Aztán jöttek a vereségek amikre számítani lehetett otthon kaptak ki a Minnesotától és a Bostontól is, ezen a két meccsen 10 gól kaptak, úgy, hogy az azelőtti 3-on csupán 1-et, ez azt jelenti, hogy felbillent a védelem és kapus poszton is változhattak a dolgok, az ilyen fontos megingásokat pedig nem egy-kettő szokták rendezni a csapatok az NHL-ben.
A New Jersey gyengén indított, még nem szereztek rendes játékidős győzelmet, de az utolsó két meccsükön igen jól játszottak, döntetlen után kaptak ki az erős Sharkstól, aztán ugyanilyen eredmény után tudták verni a Rangerset, szóval két igen erős csapat ellen szereztek 3 pontot, itt az ideje már egy rendes győzelemnek is és a mutatott játék alapján megvan rá a lehetőségük most. Én bízok a Devilsben, ma éjjel esélyesebbként vágnak bele a találkozóba.

3-2 => NYERT!