FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe.

Indoklás: most, hogy a Florida hozta a győzelmi sorozatát, a nagy csapatok közül páran felvették a kesztyűt, hogy megmutassák, ki az úr a háznál. Chicago is ilyen, ők jelenleg 8 meccses győzelmi sorozatban vannak, tehát 4 meccsre vannak a Florida idei sorozatától. Caps otthon kapcsolt rá, ők eddig 10 meccsnél tartanak, az ehhez tartozó idei széria a Calgary nevéhez fűződik, ők 11 meccs után kaptak ki hazai jégen. Szóval most megy egy kis „kinek a milyen dolga nagyobb” verseny.
Szerencsére, olyan kapussal és csapattal van dolgunk, akikben van erő ehhez. Crawford idén a mennybe megy, ez már biztos. Második legtöbb győzelem, 6. legjobb védési százalék, 12. legkisebb GAA (ezekben az adatokban benne vannak a backup kapusok is, akik kevés meccset játszanak csak), de ő védte a ligában a második legtöbb, 1075-t. A januárja eddig hibátlan, 95,3%-s védési aránya van, és a kedvenc pihenési időszakával lép ma pályára. Divzió tekintetében az Atlantic az egyik kedvence idén, 5-0-1 a mérlege (és ezzel párosul, hogy a csapat is szereti őket), 93,9%-s védési arány, és kétszer parkolta a buszt. Pluszban megemlíthető, hogy Crawfordnak ez ma hazai meccs, hiszen szülővárosában léphet jégre, ahol ez lesz a 6. mérkőzése, eddig 3-0-2 a mérlege.
Másik oldalon Condon kezd, ő többet pihent, bár ez a többlet pihenés kedvezően szokott hatni a teljesítményére. Bár a csütörtöki játéknap nem a kedvence, a januárja eddig jónak mondható, 3 meccsen 4 gól, és 2-1-0. A Bell Centre-ben erős kezdőnek számít, 6-6-2 a mérlege idén, és 90,4%-s védési arány. Ez véleményem szerint kevés lesz ma, összevetve a Chicago ide vonatkozó adataival.
Új sérült egyedül a Chicagonál van, a rookie Erik Gustafsson (Defenseman) sérült le, idén 14 meccsen 7 asszisztot szerzett, és +11-s értékelést, szóval jó munkát végzett a csapatban. A Chicago azonban olyan szerencsés helyzetben van, hogy van miből meríteni a helyére. Kane szezonja pedig idén szintén csodálatos, jót tett neki, hogy majdnem börtönbe került, és az ebből fakadó dühét jól is tölti ki.
Elitcsapatok lévén a PP és PPK között nincs akkora különbség, a Chicago rendszere véleményem szerint jobban működik majd ma.

1-2 => NYERT!