FAQ: a tipp értelmezése, hogy maximum 4 góllal nyer a Veszprém.

Indoklás: A nyári átigazolási szezonban remekül igazoltak a németek. A kezdőcsapattal eddig sem volt probléma, de az utóbbi évek sérüléshullámaiból tanulva a belső posztokat megerősítetté
k. A Kieltől érkező Rasmus Lauge mellett hatalmas fogás a francia világbajnok, Kentin Mahé. Visszatért a csapathoz Petar Djordjic is. Ők ketten a Hamburgtól érkeztek. A legnagyobb fogásnak Henrik Toft Hansent érzem, szintén a Hamburgból érkezett. A múltheti BL játékuk nagyon meggyőző volt, igaz hazai pályán verték a PSG-t, de a játékuk kifogástalan volt. A Veszprém is jól erősített a nyáron, érkezett Pálmarsson és Sliskovic. Az elmúlt hetek eredményei következményeként a héten megváltak Carlos Ortega vezetőedzőtől. Az időzítés nem biztos, hogy a legjobb. Most az eddigi segítő, Javier Sabaté vezeti a Veszprémet ideiglenesen. Zachariassen hiányzik a németektől, de Toft Hansen biztosan jól fogja pótolni. Svan nagyon jó formában játszik.
A jelen veszprémi körülmények mellett nem tudom elképzelni, hogy nagyon kikapjon a Flensburg. Szoros pár gólos különbségű meccset várok.

28-24 => NYERT!