FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás és büntetőpárbaj is beleszámít a fogadásunkba.

A vendégekről már írtam 2 napja a chicagoi meccs kapcsán, azóta sincs változás, a defence még mindig harmatgyenge, Sbisa és főleg Hamhuis nélkül. Miller kapus ugyan képes jó teljesítményre is, de a Hawks ellen is látszott, sokszor kiszolgáltatott helyzetbe hozzák a védők. Nem remekelnek a támadók sem, az utóbbi 8 meccsen csak egyszer jutottak 3 gól fölé – ami jórészt az emberelőnyös szituációk gyenge kihasználásának köszönhető. Ezek kihasználásával a hazai csatároknak is vannak gondjaik mostanában, azonban ha nem megy előre, ők mindig támaszkodhatnak jól záró védelmükre. Kuemper kapus pedig amilyen rosszul indult, az utóbbi időben olyan megbízhatóan helyettesíti Dubnykot, legutóbb már SO-val zárt a Sharks ellen.
Mivel a két csatársor közt nem sok különbséget látok, véleményem szerint a mai csatát a védelmek fogják eldönteni, s mivel ebben óriási különbség van a hazaiak javára, én az Ő győzelmükre szavazok.

6-2 => NYERT!