FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás és büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe.

Indoklás: Nagyon nehéz összecsapásról van szó, de én ezt ma kihagyhatatlannak vélem. Két igazán jó gárdáról van szó a Wild 5.-ik, míg a Predators a 3.-ik, csupán két pont van a csapatok között, de holnap reggelre nem várok ennyi különbséget sem. Ha megnézzük a hazaiak utolsó 4 mérkőzése idegenben volt, abból 3-at el is veszítettek, volt pár sérült védőjük a Boston ellen még pihentetve is volt játékos, ma viszont végre hazai publikum előtt extra motivációval játszhatnak. Azért a Koivu (4+13), Vanek (7+7) kettes jól dolgozik, hátul pedig az amerikai Suter (2+14) rendezi a védelmet.
A vendégeknek jól ment, de tegnap idegenben A Columbus verte őket 4:0-ra, gyengék voltak, mint a lisztharmat. Ma pedig Minnesotába utaztak ahol˝a tegnapi teljesítményükkel 7-8 gólt kapnának, persze nem várok ilyen jellegű különbséget, de érzem, hogy összekapják magukat Pariseék és megverik a Nashvillet.

4-0 => NYERT!