FAQ: Franciaország\Ligue 1\A mérkőzésen belül: ázsiai goal line piac – első félidő\Faq: 2 gólnál tét visszajár, míg 3 gólnál nyertes a fogadásunk

A Metz-nek az első osztályú tagsága egy fűszálon múlik, mert az előző fordulóban két gólos előnyt sikerült elszórakoznia óriási egyéni hibákból. Matematikai esélye van még a bent maradásra a házigazdának, de ahhoz azonban ma győznie kell. Ezért számítok egy szokásosnál is bátrabb, támadó szellemű Metz-re. A Lyon szintén nem teljesített jól ebben a szezonban, de még reális esélye van elcsípni egy nemzetközi kupaszereplést.
A hazaiaknál lesz jó pár hiányzó, elsősorban hátul. Ezért is gondolom azt, hogy az első félidőben jó fogadás lehet az over.
A Metz hiányzói:
Cabit (0/0 védő), Udol (12/1 védő), Centonze (19/4 védő), Maiga (17/2 középpályás), Candé (9/0 védő), Amadou (10/1 középpályás), Mbengue (11/0 védő), Oukidja (21/0 kapus)
A Lyon hiányzói:
Cherki (16/0 csatár), Diomande (11/0 védő), Caqueret (29/0 középpályás), Denayer (15/3 védő).
A Lyon-nak sokkal minőségibb kerete van és mivel a Metz-nek kockáztatnia kell a győzelem érdekében, ezért Dembelé-nek (16 gól) vagy Ekambi-nak (12 gól) több lehetősége lesz a gólszerzésre.

Tipp: Első félidő 2.0 gól felett Odds: 3.00 

Az 1. félidő végeredmény: 2-1 => a tipp NYERT! 🙂