FAQ: amerikai futball/NFL. Ajánlott tét mértéke (bankroll): 2.5 %-a.

Indoklás: Andy Reid a pihenőhét után nyer. Ez nagyjából törvény az NFL-en belül, amikor nem, az a kivétel. De komolyan. 32 alkalommal játszott együttesével úgy, hogy egy helyett két hete volt felkészülni a következő mérkőzésre. A mérleg? 28–4!Döbbenetes számok, és ne felejtsük el, hogy a Chiefsé a liga legjobb irányítója (Mahomes), legjobb elkapó tight endje (Kelce), és az egyik legjobb védelme – a 15,9-es engedett átlag a 49ersszel holtversenyben az első.

A támadók annyira nem villognak, az elkapókkal nem mindig van meg az összhang, emiatt sok pont marad bent, de ezen segít az Eagles középszerű védelme (16.), és pocsék passz elleni teljesítménye (257 yard meccsenként, az ötödik legtöbb a ligában!).

Bár az Eagles többféleképpen tud támadni, ezért a Super Bowl visszavágója izgalmas lesz, Dallas Goedert sérülésével igazából itt is csak A. J. Brown és Devonta Smith marad kiemelkedő opciónak, Hurts nem teljesen egészséges, ha pedig sikerül elvenni a futást valamennyire, akkor bajban lehetnek a Sasok.

A Chiefs 7–2-vel áll, az Eagles 8–1-gyel, de rezgett már párszor a léc, szerintem kiegyenlítődik a mérleg, a mutatott játék alapján a Philadelphia nem egy 90 százalékos mérlegű gárda, Kansas Cityben nem szégyen kikapni, sokkal fontosabb lesz az NFC-csapatok elleni zárás.