FAQ: a tipp értelmezése, hogy legalább 2 góllal nyer a Jokerit.

Indoklás: Azzal kezdeném, hogy Finnországba nem nyerni járnak a csapatok, ha KHL mérkőzésről van szó! A Jokerit két éve jött a kontinentális bajnokságba és azóta remekül teljesít, jelenle
g is nyugaton a második helyen állnak ,csupán egy ponttal lemaradva a CSZKA-tól. Gólarányuk félelmetes, 28 lőtt gól mellett, mindössze 12-őt kaptak 10 mérkőzésen, hihetetlen adat, a védelmük ember felettit teljesít és kapus poszton is remekül állnak Karlsson és Helenius is nagyszerű kapuvédők! Egy kiváló sorozat után, kicsit megbotlottak a Podolszk csapatában és hosszabbítás után kikaptak, biztosan ki akarják engesztelni a szurkolóikat!
A pozsonyi csapat 17 ponttal a 8. helyen áll, tipikus középcsapatról van szó, akik néha tudnak váratlant húzni bárki ellen. Utolsó 5 mérkőzésükből 3-szor hagyták el a jeget győztesen. Vannak jó játékosaik a csapatban, de nehéz a Slovannak, mivel a költségvetésük nem éppen az eget verdesi.
S ha már a Jokerit ellen játszanak, a statisztikák sem az Ő javukra mennek, hiszen utolsó 5 találkozásukból, mindössze egyszer tudtak győzedelmeskedni a „Sasok”.
Magabiztos hazai győzelmet várok a találkozótól!

4-1 => NYERT!