Ideje mérleget vonni! Lassan 1 hónapja indítottuk el ugyanis a kifejezetten a papíros tippmix / tippmixPro kínálatára fókuszáló-, új prémium projektünk. Ez alatt összesen 55 komplett szelvényötletet illetve single tippet tettünk benne közzé, amik már +30.5 egységnyi tiszta profitot termeltek ügyfeleinknek! Gratulálunk hozzá minden velünk tartó Tagunknak! 🙂

Ez azt jelenti, hogy ha például valaki „csak” 3000 Ft / szelvény téttel végigrakta az ottani ajánlásaink, az már +91.350 Ft-nyi tiszta hasznot tehetett velünk zsebre! :O Értelemszerűen 5000 Ft / szelvény tét esetén +152.250 Ft; 10.000 Ft / szelvény tét esetén pedig +304.500 Ft a tiszta profit! És így tovább. Nyilván mindenkinek más mértékű a bankrollja és mi nem is akarunk senki zsebében turkálni, de a lényeg: bármekkora téttel megérte az utóbbi 1 hónapban velünk játszani.

Pedig, az augusztus vége és a szeptember eleje még egyáltalán nem kényeztetett el minőségi sporteseményekkel minket..! Mostanra azonban minden sportágból beindult a főszezon, így még több Papíros szelvényötlet illetve tipp várható, ráadásul még nagyobb profit prognosztizálható! 😉 Ha szeretnéd kivenni a részed a kaszálásból, csatlakozz!

https://ttbksport.com/uzlet/

PRO tipp: most hétvégén (09.17. éjfélig) a ” kasza ” kuponkód használatával minden legalább 1 hónapos csomagunkat 10 %-kal olcsóbban tudod megvenni, így még inkább megéri hozzánk azonnal belépni! Ne maradj a hétvégi topkínálatról le!