FAQ: a tipp értelmezése, hogy legalább 3 góllal nyernek a franciák.

Indoklás: Néhány napja szintén Németország ellen fogadtunk, és már akkor is jeleztük, hogy számos hiányzó van a német csapatban és a csapatösszhang sem az igazi. Ez elsősorban az egyre gyengébb teljesítményt nyújtó Susann Müllernek valamint az érdekes döntéseket hozó Jakob Vestergaardnak köszönhető. Egy kimondottan megfiatalított német válogatottat láthatunk majd, akiknek mindössze 3 30 év feletti játékost hoztak a VB-re. A felkészülésük mióta Althaus-ék nincsenek a csapattal finoman szólva sem eredményes. Kikaptak a lengyelektől valamint a horvátoktól illetve döntetlent játszottak a szlovák válogatottal.
Franciaország velük ellentétben kiválóan teljesít az idén ami a felkészülést illeti. Mind a 10 mérkőzésüket megnyerték. Legyőzték idén már a Norvég, Dán valamint a Román válogatottat is. A lengyeleket akiktől a németek vereséget szenvedtek, nagyon simán 6 góllal verték.
A csapategységre sem lehet panasz, nagyon jó a hangulat a csapat körül. A két talán legismertebb játékos, Leynaud valamint Dembelé is kiváló formában vannak.
Mindent összevetve van bőven különbség a két válogatott között, és bízom egy nagy arányú Francia győzelemben a mai napon.

30-20 => NYERT!