Sziasztok!

3 nap múlva kezdődik a 2024-es labdarúgó Európa Bajnokság, amelyhez egy különleges AKCIÓ-val igyekszünk meghozni a kedvetek; hogy lehetőleg minél többen és minél több pénzt nyerjetek majd az eseményre fogadással a segítségünkkel!

Mostantól (2024.06.11. 20:00) ugyanis az első 100 csatlakozó (!), aki megveszi egyszerre a legalább 1 hónapos Foci csoportunk + az 1 hónapos Nagytétes csoportunk (ebben a 2 projektben együttesen lesz elérhető az összes elemzésünk, ami a tornára vonatkozik), az az ” EURO2024 ” kuponkód használatával fél áron teheti ezt meg! A kedvezmény természetesen a több hónapos csomagokra is vonatkozik ugyanezen csoportok kombinációi esetében, tehát ha pl. 2 hónap Focit + 2 hónap Nagytétest rendelsz, azok is ugyanúgy az eredeti áruk 50 %-ért lesznek most a tieid.

Az akció – a nálunk már megszokott módon – természetesen nem csak arra az esetre vonatkozik, ha csak most lépnél be valamelyik prémium projektünkbe, hanem a hosszabbításokra is: tehát ha már Tagunk vagy, de ha most küldesz még tagdíjat a fenti feltételek teljesítésének figyelembe vételével, akkor Te is jogosult leszel ugyanúgy a tagságod féláras megtoldására. PRO tipp: érdemes bankkártyás fizetési módot választani, mert az akciós áron feliratkozva az adott termékre a jövőben is folyamatosan a kedvezményes áron fogsz majd tudni nálunk hosszabbítani, amivel értelemszerűen rengeteget tudsz spórolni! (De az automatikus levonást természetesen később bármikor meg is tudod magadnak szüntetni.)

Korrektségünkhöz hűen, most sem árulunk zsákbamacskát, ilyen formában vagyunk jelenleg:
https://ttbksport.com/tipparchivum/

Csatlakozni a szokásos helyen és módon lehet:
https://ttbksport.com/uzlet/

Ne feledjétek! A szabadon lévő helyeink száma maximalizált! Jelenleg 100 főre van engedélyezve a kuponkód felhasználhatósága, mert szeretnénk a lehető legprofibb szakmai munkát összehozni erre a tornára. És például a Nagytétes projektbe nyilvánvalóan nem érdemes végtelen számú ügyfelet beengednünk, hiszen akkor akár az is előfordulhatna, hogy annyi tétet irányítanánk rá egyszerre egyes piacokra, hogy teljesen szétvernénk velük a szorzókat. (TippmixPron mondjuk egyelőre nincsenek ilyen tapasztalataink, de jobb félni, mint megijedni! A célunk viszont az, hogy aki bejön hozzánk, az lehetőleg ugyanannyit tudjon a segítségünkkel nyerni, mint amit a csoportunk statisztikája is elér.)

Akinek bármi kérdése van, írjon nekünk akár Facebookon, akár e-mailben ( tippmix.tanacsado@gmail.com ) nyugodtan!

Sok sikert kíván mindenkinek a foci EB-re is TTBK Sport admin és elemző csapata!