FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe. Bet365-ön ezt az opciót Nyereményszorzónak hívják.

Indoklás: Nem véletlen amerikai fogadók körében a Florida „burning hot” státusza, eszméletlen, amit a floridai uralomért idén lenyomnak. Ebben persze nagy szerepe van a két kapusnak, hiszen Luongo és Montoya is remekül véd. Montoya védett a Caps ellen, szépen le is hozták, bár nem a legerősebb csapat ellen álltak ki. Ma Luongo kezd, az All Star miatt kapott egy kis extra pihenőt, ez nekünk kedvez. Másik oldalon Howard kezd, akiből Mrazek kiszívja a tudást. Semmit sem ér a tapasztalataival, két hónappal ezelőtt sikerült utoljára meccset nyernie. Nagyon visszaszorult backup pozícióba,ráadásul ott sem minősül quality startnak. 47,4 a számított QS értéke, míg Luongonak 58,3 az értéke, a liga átlag pedig 53.
A csapatok terén is nagy a különbség, számtott Deffensive és Offensive pontokban is veri a Florida a Detroitot, MIndkettőben kb. 6 pontot ver rá, vagyis egy átlagos csapat pontértékének negyedével.
Divíziós meccs lévén „duplának” számít a győzelem, a Tampa feltámadásával pedig kötelező a győzelem.

6-3 => NYERT!