FAQ: Eurovíziós Dalfesztivál 2024. Az opció Unibeten illetve (külföldről elérve) Bet365-ön található. Ajánlott tét mértéke (bankroll): 1 %-a.

Indoklás: Szlovéniát idén az a Raiven képviseli, aki szinte opera énekesnői magasságú hangon képes előadni a dal érzelmi csúcspontját / fináléját, amely a szakmai zsűriknél fixen továbbjutást érne. Pechjére tavaly óta a dalverseny ezen szakaszában már csak a közönség fog a sorsáról dönteni, de náluk is bőven lehet keresni valója. Rögtön kifejtem, miért.

https://www.youtube.com/watch?v=uWcSsi7SliI

Először is Szlovénia producerek által kiosztott megszólalási spotja egész kedvező, hiszen a 9. helyen szólalnak majd meg az 1. elődöntőben, amely hagyományosan közel az egyik legjobb pozíciónak számít. Ráadásul előttük a (hullagyenge…) Izland lép majd fel, akiknek a produkciója után egyértelműen kiemelkedik majd Raiven teljesítménye. Másrészt a dal egyelőre egész nagyot megy a közösségi médiákban, tehát láthatóan sokaknak tetszik; legalábbis jóval többen pörgetik, mint a közvetlen konkurenciának számító (Szerbia, Ausztrália, Portugália) szerzeményeket. Ha csak ez alapján kellene megítélnünk a dal várható fogadtatását, akkor teljesen érthetetlennek vélhetjük az opció szorzó mozgását. Szlovénia továbbjutása ugyanis alapvetően ~ 1.50 -ös értéken nyitott 2 hete, tehát fix továbbjutóként tekintettek rá a bukmékerek. Én is abszolút egyetértettem akkor velük, így a mostani nagyságú oddsukat megfogadni már teljesen value bet-nek érzem. Ez a harmadik fő érvem. Valószínűleg egyébként csak az mozgatta el a szorzókat, hogy Ausztrália és Írország dala hetek óta lassú, de folyamatos „erősödést” mutat. És nyilvánvalóan mindenki nem juthat tovább, szóval ha 2 ország oddsát elkezdték ejteni, valakiét értelemszerűen fel is kell emelni… De én ettől nem riadok meg! Nálam fix továbbjutó Raiven!