FAQ: a tipp értelmezése, hogy DNB (~ draw no bet = nincs fogadás döntetlenre) opcióval fogadunk a vendég csapatra, X esetén tehát a tét visszajár.

Indoklás: Az Estudiantes (16. hely, 3-2-4, 10-14) borzalmasan kezdte az évet. A legutóbbi 10 meccsen csak a jóval gyengébb, paraguayi Libertad ellen sikerült nyerni, ezen kívül 3 döntetlen és 6 vereség a mérleg (a kupameccseket is beleszámolva). Még aggasztóbb, hogy 5-ször gólt sem szereztek ezeken a találkozókon. A szerdai Libertadores Kupa mérkőzés sokkal fontosabb, hiszen egy győzelemmel biztosan továbbjutók, a mai meccs emiatt csak púp a csapat hátán. Ennek megfelelően aki szerdán kezdő lesz, az most nem játszik, így Hilario Navarro (kapus, 7/0), Leandro Desabato(védő, 8/1) Matias Aguirregaray (védő, 5/0) Sebastian Dominguez (védő, 5/0) Alvaro Pereira (védő, 7/0) Israel Damonte (középpályás, 6/1) Leonardo Gil (középpályás, 7/1) Luciano Acosta (középpályás, 6/0) Diego Vera(középpályás, 2/0) Carlos Auzqui (csatár, 6/1) Guido Carrilo (csatár, 7/2) és Ezequiel Cerutti (csatár, 7/1) sem kerettagok ma. A kupacsapatoknál ez szinte természetes Dél-Amerikában, ezért dolgoznak 30 fős keretekkel.
A Rosario Central (képünkön – 4. hely, 6-3-0, 15-8) meglepően jól kezdte a bajnokságot, de jól is erősítettek télen. A legfontosabb érkező Ruben (csatár, 9/8), aki vezeti a bajnokság góllövőlistáját, valamint az új edző, Coudet kinevezése is kulcsfontosságú volt. Nyertek a Tigre (9.) és a Racing Club (6.) ellen is, tehát nem csak gyenge csapatokat vertek.

Végeredmény: 1-1 => A tét visszajár.