Sziasztok!

Mint azt sokan tudjátok: a nagy tornákból kifejezetten jól szoktunk elemzőként szerepelni. Ez lesz a TTBK Sport történetének 3. labdarúgó Világbajnoksága, az eddigi 2-t pedig jelentős profittal zárták (ahogy az eddigi 3 Európa Bajnokságot is!) az akkoriban velünk tartó prémium Tagjaink. Ennek következtében most is óriási az érdeklődés a részetekről már napok óta a VB-vel kapcsolatban, ezért szeretnénk megkönnyíteni nektek a hozzánk való csatlakozást egy akcióval.

Mostantól (2022.11.18. 07:00) ugyanis vasárnap (11.20.) éjfélig a ” FOCIVB ” kuponkód használatával 25 %-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg bármelyik olyan legalább 1 hónapos intervallumú csoportunk (Foci, Nagytétes, Ákos), amelyben labdarúgás elemzések is elő szoktak fordulni! Ebben a 3 projektben fogunk értelemszerűen most is a tornával foglalkozni. A legkoncentráltabban természetesen a torna alatt Foci VB csoporttá alakult Foci csoportunkban; de aki minden a tornához kapcsolódó elemzésünkhöz hozzá akar jutni, annak a Foci VB + Nagytétes kombinált kedvezményes csomagunk érdemes választani (tehát 2 projektben is benne kell egyszerre lenni)! A Kánaán csoportban pedig alapvetően sincs soha labdarúgás tipp, tehát ott biztosan nem fogunk a VB-vel sem foglalkozni.

Az akció – a nálunk már megszokott módon – természetesen nem csak arra az esetre vonatkozik, ha csak most lépnél be valamelyik prémium projektünkbe, hanem a hosszabbításokra is: tehát ha már Tagunk vagy, de ha most küldesz még tagdíjat ugyanarra a csoportra vonatkozóan, akkor kedvezményes áron tolhatod ki a tagsági időd! PRO tipp: érdemes minél hosszabb távú csomagot és bankkártyás fizetési móddal választani, mert az akciós áron felíratkozva az adott termékre a jövőben is folyamatosan kedvezményes áron fogsz majd tudni nálunk hosszabbítani, amivel értelemszerűen rengeteget tudsz spórolni! (Az automatikus levonást később bármikor meg is tudod szüntetni.)

Csatlakozni a szokásos helyen és módon lehet:
https://ttbksport.com/uzlet/

Akinek bármi kérdése van, írjon nekünk akár Facebookon, akár e-mailben ( tippmix.tanacsado@gmail.com ) nyugodtan!

Sok sikert kíván minden egyes Tagunknak és Követőnknek a TTBK Sport admin és elemző csapata! 🙂