FAQ: a tipp értelmezése, hogy Djokovic legalább 7 játék különbséggel nyer. Például: 6-2, 6-3

Indoklás: A világelső is elkezdi az évet, méghozzá a többiekhez képest elég hamar. Nehezen lehet belekötni Novak elmúlt szezonjába, esetleg annyit lehet mondani, hogy egy helyen nem volt döntős (ez milyen már?!) azok közül a tornák közül, ahol elindult – pont Dohában. Ha kell extra motiváció, akkor ez feltétlenül jó egynek, úgy meg pláne, hogy ezt a versenyt még nem nyerte meg soha. Mégpedig azért, mert tavalyig nem igazán járt felvezető tornákra az AO előtt, úgyhogy ne legyen kétségünk, nincs itt Federer, ezt most meg fogja nyerni. Emlékezhetünk, micsoda mészárlásokat csinált az őszi kemény pályás időszakokban, azért az durva volt, amikor hetekig még Murray meg Nadal is 6-8 játékokkal kapott ki.
Dustin igazi egyéniség, én nagyon szeretem őt, pont úgy játszik, ahogyan annak kell, akinek hátközépig érő raszta haja van. Megdöbbentő azért, hogy ilyen tehetséggel soha nem volt top 75-ben, persze mindig feláldoz mindent a szórakoztató hülyeségekért. Szerintem most is szarik majd bele, hogy ki van a háló másik oldalán, az lesz a taktika ismét (ha ezt lehet annak hívni), hogy nagy szerva után egyből háló, aztán majd ő eldönti a pont sorsát. Ha valaki, akkor Djokovics zabálni fogja ezeket az ugrabugrálós, látványos, őrült labdameneteket.
A 7 játék különbség az akár 3 break is lehet, azaz Brown netán 5 alkalommal is hozhatja az adogatását. A raszta szervája azért nem egy egyszerű dolog, füvön nem is merném ezt megpróbálni, de ilyen körülmények között a breakek nagymestere hamar szétkapja.

6-2, 6-2 => NYERT!