FAQ: a tipp értelmezése, hogy legalább 2 góllal nyer a Ferencváros. 1 gólos sikerük esetén a tét visszajár. Papír alapon V-re kell húzni a 38617. eseményt, ahol jobb az odds, de 1 gólos Fradi győzelemnél ugye nincs push lehetőség. TippmixPron ugyanez a helyzet, ott is -1,0 -es európai hendikeppel rakható csak a mérkőzés, de az is ugyanúgy rakható.

Indoklás: Az előző két körben a Fradi ellen fogadtam, sikeresen támogattam hendivel az aktuális ellenfeleket, de a Haladás elleni első félidő miatt úgy érzem, hogy újra legmagasabb fordulatszámon pörögnek.
A Diósgyőr nagyon gyenge. Jó játékosaik vannak, pár túlértékelt sztárral. A csapattól elvárják a látványos támadófutballt, de a nézőket még egyik NB1-es meccsen sem sikerült kiszolgálni – vagy pocsék játékkal, szerencsésen nyertek, vagy pocsék játékkal nem nyertek. Nem volt még olyan meccse a Diósgyőrnek, amin domináltak volna, pedig szinte minden fordulóban láttam őket. A kupában az NB3-as Kozármisleny ellen helyzetig sem jutottak. Ötlettelen, szürke csapat, nagyon gyenge védelemmel.
A Fradi hihetetlenül játszott az előző fordulóban 45 percig, és el is döntötték a meccset szünetig. Kemény letámadás, gyors támadások, magas labdabirtoklás – mintha csak eggyel többen lettek volna, akkora fölényt alakítottak ki az akkor még második Haladás ellen. Emlékszem a két csapat legutóbbi meccsére, ahol a Groupamában fél óra után már 3-0 volt, osztálykülönbség volt a két csapat közt, nagy verést kapott a Diósgyőr.
Bekő alatt még egyszer sem játszott jól a Diósgyőr, ami nálam a Békéscsaba után a leggyengébb csapat. A reális szorzó a vendég győzelemre 1.25 körül mozogna nálam, bőven vállalható ez a hendi – nem hiszem, hogy 2.0-nál magasabb szorzót kéne kapnunk erre az opcióra.