FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás vagy a büntetők is beleszámítanak a végeredménybe!

Indoklás: A Dinamo játéka idén feljavult a tavalyihoz képest, célratörőbben tudnak korcsolyázni és j
ó pár nagy halat megvertek már idén. 24 pontjukkal az 5.-ik helyen állnak, de úgy, hogy mindenkitől elvannak maradva 2-3 mérkőzéssel, szóval ha sikerülne nyerniük akár dobogós pozícióba is léphetnek. Egy biztos a formájukra nem lehet panasz, utolsó 5 mérkőzésükön 12 pontot szereztek, a címvedőt oda vissza verték, ezen kívül elintézték a Nyizsnyekamszkot és a Traktort is simán, csupán a Jokerit ellen szenvedtek vereséget. Jól pörög a játék, Robinson (6+5), Tsvetkov (3+8), Karpov (4+4) és Pestushko (4+4) is bevethető lesz, a kapuban minden bizonnyal az eddig jól teljesítő Lazushin fog kezdeni. Egyébként hazai pályán a Dinamo Moszkva összetettben második, mindössze csak a CSKA tudott több pontot összeszedni tőlük hazai környezetben.
A Szalafat nagyon gyengén indított a bajnokságban, aztán összeszedték magukat, majd megint egy gyengébb sorozat, megint egy jobb, azt lehet mondani, hogy hihetetlenül hullámzó a csapat teljesítménye, most 5 győzelem után (2 rendes játékidőn túl), egy csúnya 4:1-es vereséget szenvedtek hazai környezetben a rém gyenge Amurtól. Vezettek, de mégsem tudtak nyerni a mérkőzésen, a lövések aránya 32-13 volt a javukra, de így néz ki a dolog, ha nincs rendes kapus, sem Svedberg, sem Khakimov nem első osztályú kapuvédő, jó kérdés kit fog játszatni Yemelin edző a minden mérkőzésén jól támadó Dinamo ellen. Vendégben a fővárosiak 3 pontot szereztek két meccs alatt, míg az Ufa 5 pontot öt meccs alatt.

6-3 => NYERT!