FAQ: A legjobb odds Pinnacle Sports-on elérhető el.
Indoklás: Sokáig gondolkodtam, hogy kihagyom a mai meccset, annak ellenére, hogy reggel óta ott motoszkál bennem, hogy ez ma Detroit lehet. Végül mégis bevállaltam, a játékosokra és aktuális formáikr
a alapozva. Hazaiakhoz ma visszatér sérüléséből Brendan Smith (defenseman), akivel így az amúgy is brutális detroiti védelem még erősebb, a támadások pedig még hatékonyabb támogatást kapnak hátulról (18 meccsen 2 gólnál, 4 asszisztnál és +3-s értékelésnél jár). A kapuban Howard all, akire ráfért már a pihi, mert a védési százaléka tartósan a limitet jelentő 90% alá esett (a Jackets elleni shutout óta egyszer sikerült 90% felett védenie). Tehát ma extrát várok tőle.
Nem úgy, ahogy a Canucks kapujában álló Millertől, aki utolsó két meccsén 0 gólt kapott, azonban a Detroit ellen legendásan rosszul teljesít. Pályafutása 13 Detroit ellene meccséből mindössze 2-t sikerült megnyernie, és jelenleg is egy olyan győzelmi sorozatban van benne, aminek ez a két shutout a csúcsa. Innen csak bukni lehet, ami a precíz és tapasztalatot nem nélkülöző támadásai mellett nem is olyan irreális elvárás (már ha valakitől elvárható a rossz szereplés).
Erőben két azonos csapatról beszélhetünk, így senki se szálljon el a tétekkel. Míg a Detroit inkább a védelmére támaszkodhat, a Canucks győzelmeit eddig leginkább a kapusteljesítménynek köszönhették.

 

Végeredmény: 5-3 => NYERT!