FAQ: a tipp értelmezése, hogy kivételesen a rendes játékidő győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás vagy a büntetők után elért eredmény már nem számít majd bele a fogadásba!

Indoklás: Két napja elemeztem a CSKA meccsét, akkor sikerült nye
rniük, remélem most is így lesz. Jó formában vannak a Jokerit verésének köszönhetően már első helyen állnak nyugaton, szerencsére sérülést senki sem szenvedett a finnek ellen, így újra összeállhat a Radulov-Hjalmarsson-Stolyarov és a Platt-Mursak-Mamov hármasok elöl, ami a legnagyobb fegyvere a fővárosi csapatnak, lehetett látni, hogy a Jokerit nemtud mit kezdeni a gyors mozgású CSKA játékosokkal.
Az Omszk felül múlta tavalyi önmagát és keleten Ők vezetik a tabellát, ezért derby ez a javából. Viszont utolsó 5 mérkőzésükből 3-szor veszítettek, utoljára hazai jégen kaptak ki a Barisz Asztanától! A csapat legjobb játékosa Sobotka (6+6) valószínűleg még nem fogja vállalni a játékot, amivel elég sok fantázia esik ki a vendégek játékából, a kapuban az a Dominik Furch fog állni aki tavaly még a Slavia Prahában védett (ki is estek a bajnokságból), persze az is benne van, hogy visszakerült a kapuba az orosz kapusuk.
Egyszerűen amilyen formában van a CSKA Moszkva nemtudom elképzelni, hogy hazai pályán kikapjanak, a játékuk lehengerlő. Az Omszk hiába vezet keleten, most véreznek 1-2 sebből, ki kell használni és megmutatni a fővárosiaknak, hogy Ők a legjobbak most a KHL-ben.

2-0 => NYERT!