FAQ: a tipp értelmezése, hogy legalább 6 ponttal nyer a Crvena Zvezda. Bet365-ön a „További pontok – hendikep” fülön található.

Indoklás: Egy nagyon átalakult Zvezda fogadja a gyengécske Strasbourg csapatát. A Zvezdát elhagyta Marcus Williams, Charles
Jenkins, Jaka Blazic és Boban Marjanovic is. Sok fontos játékos távozott, viszont voltak érkezők szép számmal is, az NBA-t megállt Gal Mekel irányíti majd, ’Big Sofo’ érkezésével ebben az évben is dominálhatnak a palánkok alatt. Mindenképpen gyengült a csapat és sokat is változott, de erre nagoyn jó volt az Adria-Liga ahol 5 meccset is játszottak már és 4-1-el állnak ami elfogadható. A franciák a csoport leggyengébb tagjai, nem sok babér terem majd nekik, míg a Zvezdának van esélye továbbjutni a Real, Fener, Himki 3-as mögött, ebben a Bayern a legnagyobb rivális. Egész jól erősítettek a franciák, viszont ez még így sem elég sokra az Euroligában. A Kombank Arena hangulata sokaknak okozott már fejfájást, a nagyobb csapatok közül is, a Strasbourgnak nagyon komplett meccset kellene játszaniuk ahhoz, hogy nyerhessenek. Tippem: 75-65.

81-59 => NYERT!