FAQ: a tipp értelmezése, hogy a 2 csapat összesen legalább 6 gólt szerez a mérkőzésen.

Indoklás: Columbusba látogat a Dallas, az idei év leggólerősebb csapata. Kapusok tekintetében jobb nem is lehetne, ugyanis a hazaiaknál Curtis McElhinney fog kezdeni, aki a liga egyik legborzalmasabb backupja. A Columbus nagyon épített Bobi játékára, ami kell is, mert nagyon jó kapus az orosz, de a fél szezont sérülten tölti már második éve. Visszatérve McElhinney-re, 3X is le kellett cserélni idén, mikor kezdő volt, mert olyan vállalhatatlan védési arányokat produkált. Idén eddig 1-6-2, összesítésben 3,29-s GAA-val, de az utolsó 7 alkalom jelentette a mélypontot, ahol 4,11 GAA mellett 85,5%-s védési arányt ért el (ebből 3X kellett lecserélni).
Hazaiaknál Lehtonen kezd, aki shutoutot ért el a Blues ellen, és én pontosan ezért várom azt, hogy ma megremeg. Lehtonen ha fejben ott van, akkor elit kapus, viszont tavaly rengeteg gondot jelentett a csapatnak, hogy ez sokszor nincs meg, így még az elit támadósor sem tudta túllőni azt a gólmennyiséget, amit Lehtonen bekapott. Ezért megszerezték Niemit, és így a két finn váltogatásával már kiegyensúlyozottabb eredményeket tudnak elérni. Lehtonen amúgy 2,48-s GAA-t produkál 17 meccsen, Tehát ha mindkét kapusunk hozza az átlagot önmagától, már megvan az over.
A Columbus támadósorában legalább akkora potenciál van, mint a Dallaséban, csak a két csapat ezt eltérően tudja kihasználni. Engem nem lepne megy egy 8 gólos találkozó sem.

6-3 => NYERT!