FAQ: a tipp értelmezése, hogy Chisnall legalább 2 szett különbséggel nyer. Tehát a mérkőzés lehetséges kimenetelei: 3-0 és 3-1. Papír alapon csak Chisnall hendikep nélküli, sima győzelme fogadható alacsony oddsért, így sajnos maximum egy több meccses szelvényre való.

Dave „Chizzy” Chisnall vs. Rowby-John „Little John” Rodriguez

Indoklás: Ez eddig a meglepetések világbajnoksága. Több kiemelt, lásd White, Thornton, Whitlock, hogy csak a legnagyobb neveket említsem már az első körben búcsúztak. A mai napon viszont én egy sima mérkőzést várok. Chisnall talán élete egyik legjobb szezonját futja, annak ellenére, hogy még nem játszott döntőt idén. Számomra ő mindenképpen a titkos esélyesek közé tartozik. Kiegyensúlyozottan játszik, egész szezonban. Tavaly a második körben búcsúzott, idén mindenképpen bizonyítani akar, ezt több nyilatkozatában is szóvá tette, hogy meg szeretné hálálni az angol közönség, minden mérkőzésen belé fektetett bizalmát. Rodriguez, a ProTour versenysorozaton keresztül kvalifikálta magát a világbajnokságra, ez is jelzi hogy nem tartozik a szűk elitbe még. Két éve junior világbajnoki döntőt játszott Keegan Brown ellen, ahol azonban kikapott. Nála mindenképpen meg kell említeni, hogy fejben nem túl erős, ennek köszönhetően nem bírja végig a hosszabb mérkőzéseket. A tavalyi VB-n szerepelt először a felnőtt mezőnyben, ott nem kezdett rosszul, de Barneveld mégis simán verte 3-0 arányban.
Úgy vélem a fiatal osztráknak, még kicsit nagy falat ez a VB valamint a torna 13. kiemeltje is az lesz. Söprést várok, de ha véletlenül nyerne 1 szettet Rodriguez, akkor is nyertes a tipp.

3-0 => NYERT!