FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe.

Indoklás: Szegény Rinnere nagyon rájár a rúd idén, nagyon rizikó faktor lett. Egyetlen reménysége, hogy a Chicago ellen idén jó számai vannak, de ez se menti ma meg. Hatalmas a különbség a két csapat között, és ez az emberelőnyös szituációkban mutatkozik meg. Míg a Preds 19,6%-ban tudja kihasználni a PP-t, addig a Chicago liga 3.ként 22,9%-ban. Itt meg kell említeni, hogy a Chicago az egyik legfegyelmezettebb csapat, 7 perces büntetési időt átlagolnak meccsenként, míg a Nashville erősen a középmezőny elejében van 10,48 perccel meccsenként.
Ez főleg kedvezőtlen akkor, ha a az egyik legrosszabb PPK team van a csapatban, ugyanis a Preds ebben éllovas, az emberhátrányokat mindössze 75,4%-ban tudják levédekezni.
Hazaiaknál természetesen Crawford kezd, sérültek terén egyik csapat sem sírhat, Predsnél friss sérült Colin Wilson, Chicagonak pedig nincs friss IR-s.
Úgy gondolom, elég részletesen kitértem a két csapat speciális egységei között tátongó minőségbeli szakadékra, és véleményem szerint ez is dönti ma el a mérkőzést.

3-2 => NYERT!