FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás és a büntetőpárbaj is beleszámít a fogadásunkba. Bet365-ön ez az opció „Nyereményszorzó” néven fut, TippmixPron: „A mérkőzés győztese”, Unibeten: „Hosszabbítással és büntetőpárbajjal”.

Indoklás: Bár nem vagyok a statisztika híve, ezt most mégis be kell próbálni. Ha minden igaz, Quick kezd a Kingsnél, amire vártam. 6 meccset nyert zsinórban Quick, miután az első 3 meccsen csúfos vereségeket szenvedtek. Ez a hatos győzelmi sorozat kb. a maximum, amit a KIngsből ki tudok nézni, ez is elég extrákkal jött össze, pl Lucic 5 meccs óta mindig pontot szerez. Nashville ellen már repedezett a gépezett, de a fáradtság itt nyerni fog: holnap a Blues ellen meccselnek, tartogatni kell.
Chicago sem áll fel acélosan, azért Keith kiesése fájóan hat a tippre, viszont Hossa kiesését egyértelműen túldramatizálják, idén nem találja a kémiát a sorával, elmaradnak a pontok is. Volt csere is, Bickell ment le, Dano jött fel.
Úgy vélem, hogy ez ma nem csak a kings veresége lesz, de mindez hosszabbításban fog bekövetkezni. Maradjunk ezért a biztosabb tippnél, a Chicago hosszabbításos győzelménél.

4-2 => NYERT!