FAQ: a tipp értelmezése, hogy DNB (~ draw no bet = nincs fogadás döntetlenre) opcióval fogadunk a vendég csapatra, X esetén tehát a tét visszajár.

Indoklás: Talán sosem fogadnék két ilyen csapat meccsére, de ilyen hasznos információk tudatában megpróbálom.
Az Odessa óriási bajban van. Fizetést ebben a szezonban még nem nagyon kaptak a játékosok, emiatt télen az összes jobb futballista elmenekült. A 19. forduló előtt két játékos kezdett 10-szer, a többieknek kevesebb meccsük van (18 forduló után), tehát szinte tényleg mindenki távozott. Pénz (és persze fizetés) hiányában igazolni nem nagyon tudtak, inkább az utánpótláscsapatból töltötték fel a keretet. 0-2-5 a mérleg 2015-ben, 7 meccsen 1 gólt sikerült lőniük (az is öngól volt). Hiába van egy gyönyörű, több mint 30000 férőhelyes stadionjuk, a meccseit Kijevben játsszák majd, mindkét csapattól nagyon messze. Áprilisban 0-0-4 a mérleg, 0-12-es gólaránnyal. A napokban megjelent egy nyílt levél, ebben követelik a szurkolók a pénzügyi helyzetről való elszámolást. Ez a csapat egy pénzmosoda.
A Hoverla nem egy jó csapat, nem is fogom őket magasztalni, bár a keret alapján előrébb kéne tartózkodniuk. Egy ponttal kevesebbel rendelkeznek, mint a mai ellenfél. Az utolsó 3 fordulóban 2-1-0 a mérleg, tehát a mostani formájukra nem lehet panasz, ami talán annak is köszönhető, hogy a legjobb játékosuk, Haruna (középpályás, 4/0) visszatért a csapatba. Haruna (képünkön) a Kijevtől szerepel itt kölcsönben, 20 évesen kezdő volt a 2010-es vébén, tehát tényleg jó játékosról van szó.
A Hoverla nem elég erős, ezért lebiztosítom a fogadást. Az Odessa ellen mindenképp érdemes fogadni 2015-ben.

Végeredmény: 1-1 => A tét visszajár.