FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe. Bet365-ön ezt az opciót Nyereményszorzónak hívják.

Indoklás: Korán kitettem a tippet, mert várható volt az oddsesés, és ez nem fog megállni a meccsig valószínűleg. Nagyjából a hivatalos bejelentéssel egyidőben sikerült kitenni a tippet, örülhetünk is neki. Szóval, ma délutánra megszületett a nagy csere az Ottawa és a Toronto között, aminek keretében 9 ember kerül elcserélésre. Ottawaba került Dion Phaneuf, a Toronto csapatkapitánya, a csekély védelmi pontoknak, amit az algoritmus a tonrotonak adott mintegy tizede származott tőle, illetve a PP jégidőt is toronymagasan vezeti. A többi csere AHL szintű volt,az egyetlen NHL szintű kapott játékos pedig sérült (Milan Michalek).
A mai meccsre semmi esetre sem erősödött a Toronto. Reimer kap náluk újra lehetőséget a kapuban, legutóbb az Ottawa ütötte ki onnan kb. 8 perc alatt. Ez elég volt ahhoz, hogy 8 lövésből 3 gólt is kapjon. Bármennyire is becsapósak a számok, nem quality start.
Calgarynál Hiller kezd, és a teljesítménye nem éppen meggyőző, de azt be kell vallani, hogy vele megy a csapatnak a gólgyártás. 4-2-0 otthoni jégen, 3 kapott gól meccsenként, és 90%-t el nem érő védési százalék.
Számolt védő értékben a Toronto ugyan jobb, mint a Calgary, de ez még az az érték, amibe Phaneuf is bele lett számolva, nélküle már jóval vezet ebben az értékben is a Calgary.
Szétkapkodják a Torontot, és a fiataloknak még évek kellenek, mire beérnek. Esélyesebb ma a Calgary, így rájuk tippelek.

4-3 => NYERT!