FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát az esetleges hosszabbítás és büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe.

Indoklás: A daráló ma a Sabresnél éjszakázik. Már tavaly is eszméletlen volt a Dallas támadósora, amihez idén összefoltoztak egy védelmet is, így már kellően top csapattá nőtték ki magukat, alapszakasz szinten. PO-ra nagyon kevés lesz ez, de alapszakaszban remekelni fognak (ha nem lesz sok sérülés). Niemi kezd, akinek a Toronto elkente az arcát legutóbb, jött a várható, nem tudta a Dallas túllőni azt, amennyit bekapott. Ulmark a Sabres idei kényszere kezd ma a hazaiak kapujában, Lehner sérülésével kerülhetett ilyen pozícióba, amit annyira meg is hálált, hogy gyakorlatilag kiszorította Johnsont a kezdőből. Nagyon jól teljesít, de ma a Dallas ki fogja őt szedni a kapuból, meccsenként 3,61 gólt lőnek, e tekintetben a liga legerősebb csapata.
Sérülések vannak mindkét oldalon, de nem komolyan az újak, első-másodszezonos játékosok. Ma nem fog taktikázni a Dallas, pihenniük se kell, erőből fogják megoldani a feladatot.

1-3 => NYERT!