FAQ: Nfl divizio donto

 

Ez a tipp az éjjeli baglyoknak szól inkább! Valószinű, hogy a line elmegy valamerre.

Szerintem ez a meccs közelebb van 50-50-%-hoz, mint az oddsok mutatják. Markoljunk bele – plusszos moneylineba. Vagy ha valakinek tetszik a spread, de en a +2.5 (ez 1.99 most a tippmixpron) nem a +3 1.78 ennyit sohasem érhet fel, pont.

A Chiefs offense, hát igen, nem a legolajozottabban ment, de a Bills védelmében rengeteg a sérült most. 2 kezdő linebacker sérült le (Bernard). Még nincs kint a státuszuk, lehet összeszurizzák őket.

Ráadásul 2 nap extra pihenőjük van. Mivel a futójáték jól működik Pachecoval es Helaire-rel, ezzel szinte biztosan mozgatni fogják a láncokat előre. Régi mondás, de nem elcsépelt, hogy a védelem nyeri a háborút, és a 2 csapat közül most az egészségesebb és jobb a Chiefs-é. A fal megvédte a Miami ellen, zéró sack es zéró interception. Nem vagyok lenyűgözve az Offensétől, de pl. ami szerintem ezen a meccsen felértékelődik, az rúgójátékos, márpedig Butker (Chiefs) a jobbik ebben a pozícióban. 2 éve ez az Arrowfielden volt Kansasben, ahol a hülye, azóta változtatott szabályok miatt a Mahomes-ek örülhettek, (egyből TD, és nem kapta meg a labdát az Allen-k offense). A bosszúvágy benne lesz a levegőben, de ész érvek alapján a Chiefs javára jönnek a pontok, és elég biztos vagyok benne. Na most itt az USA-ban van 2.5-3.5 Line is, szóval lehet, hogy lesz elfogadhatóbb spread később a Chiefsen, főleg ha a  Bills sérültlistája zsugorodik.

Végeredmény: 24-27 => a tipp NYERT! 🙂