FAQ: a tipp értelmezése, hogy a mérkőzés végső győztesére fogadunk, tehát a hosszabbítás vagy az esetleges büntetőpárbaj is beleszámít a tippünkbe.

Indoklás: Bár kulcsemberek hiányoznak ma (is) a Bostonból, nem tudom kihagyni ilyen oddsért. Divíziós ellenféltől elvenni a pontot mindig dupla győzelem, és a Bostonnak később jól jöhet, ha az ilyen hazai pályán megszerezhető ingyenpontot nem ad el. Amennyire úgy tűnik, hogy a Boston idén sem egy elit csapat, ha valaki végignézi a számokat,rájön, hogy de, valamit tudnak a srácok. Legjobb PP kihasználás az övék, emellett ligaelit PK-val is rendelkeznek. Ami kell is, mert majdnem 200 büntetőperccel többet szedtek össze idén, mint a Toronto (de kevesebb gólt is kaptak a kanadai csapatnál).
Rask mérlege annyiban aggaszt csak, hogy hazai pályán idén nagyon gyatrán szerepel, 89,6%-s védési arányt ért el. De, idén két meccsen is verte a Torontot, 3 gólt kapott ezalatt. Divíziós ellenfeleit is szereti, 7-4-1 a mérlege, illetve jó napon és jó pihenési idővel lép ma pályára. Ellenben Bernierrel, aki ellen mintha minden össze esküdt volna: Divíziós ellenféltől idén csak pontot menteni tudott, 0-3-2 a mérlege, sokat pihent, ami eddigi tapasztalatok alapján nincs jótékony hatással a formájára, egyetlen mentsége, hogy a Boston elleni két zakóhoz nem volt köze.
Kötelező meccs a hazaiaknak, kétesélyben pedig csemege.

3-2 => NYERT!