FAQ: 1.8 körül is volt a szorzó, de sajnos már csak 1.6 a legmagasabb a piacon, ehhez mérten a Bet365 1.57-ért, az Unibet 1.55-ért, a Tippmix 1.55-ért, a Tipmmixpro 1.55-ért kínálja.

Indoklás: Szívem szerint 10/10-esre írnám, de végül a 9-es mellett töltöttem. Hiába rendszeresen El- és BL-csoportkörös csapat a BATE, már a Loki ellen is lehetett látni, hogy ez a fehérorosz csapat bizony jóval gyengébb, mint az elmúlt években látott.
A derék beloruszok nagyon kilógnak az egész mezőnyből, a 4 meccsen beszedett 19 kapott gól rengeteg, Portugáliában például 6-0-ra sikerült kikapni, pedig nem volt kiállítás sem, egyszerűen van ennyi a két csapat között. A Sahtar is nagyon megszórta a BATE-t, otthon 7-0-ra (!), Ukrajnában 5-0-ra ütötték ki őket. Az az igazán durva, hogy a Bilbao kikapott Boriszovban, tehát még ilyen pocsék mérleg mellett sem a BATE a csoportutolsó. A Porto (képünkön) tíz forduló után veretlen otthon (ismét nagy harc lesz köztük és a Benfica között a bajnoki címért), a BL-ben 4 meccsen 10 pontot szereztek, ezzel vezetik a kvartettet – itt jön képbe a motiváció! A Sahtar szintén veretlen, két ponttal szorul a Porto mögé, azaz a portugáloknak mindenképpen nyerniük kell, mert a Sahtar bizonyára nyer otthon a Bilbao ellen. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy valaki elsőként vagy másodikként jut a nyolcaddöntőbe, hiszen elsőként kaphatja az egyenes kieséses szakaszban mondjuk a Roma, Schalke, Basel, Monaco négyest, míg másodikként jöhet mondjuk a Bayern, Chelsea, Real Madrid, Atletico Madrid négyesből egy.
Különösebb további kommentárt nem fűznék hozzá, a meglévő tudáskülönbség mellett van motivációja is a vendégeknek, úgyhogy véleményem szerint csak a gólkülönbség lesz kérdéses. Tippem: 0-2, 1.3