FAQ: a tipp értelmezése, hogy a meccsen legalább 4 sárga lapot oszt majd ki összesen a bíró a 2 csapatnak. A piros lap 2 sárgának számít! Bet365-önt ezt az opciót a mérkőzésen belül a „Büntető lapok” fülön találjátok. Unibeten büntetőpontok képében fejezik ezt ki. 1 lap = 10 pont. Tehát ott a 25 pont feletti opció a tippünk. Papíron és TippmixPron nem fogadható.

Indoklás: Kicsit meglepődve látom ezt az oddsot, szerintem bőven csökkenni fog még.
Az ilyen sárgás tippeknél először az előzményeket kell vizsgálnunk: Fehéroroszországban a várthoz képest nem volt könnyű dolga a Barcának, a BATE folyamatosan (szó szerint) rombolta a játékot, 19 szabálytalanságuk is volt, ebből 6 ért sárga lapot, de a Barca sem tisztán állította meg a kontrákat, ők is kaptak 3 sárgát.
A két csapatnak a 3 BL meccs után összesen 18 sárgája van (11-et kapott a BATE és 7-et a Barca), ami szintén a tipp javára szól.
A másik legfontosabb tényező a játékvezető személye. Vad II vezeti majd a meccset, aki idén messze a legtöbb lapot osztotta ki az NB 1-ben (51 sárga és 3 piros lap mindössze 9 meccsen), az idei egyetlen BL találkozóján (Steaua-Partizan) 6 sárga és 1 piros lapot adott.
Minden adott a pozitív kimenetelhez, szerintem már az első félidőben meglehet a három büntetőlap. A határ emelkedését várom, ez a 3.0-s line szerintem akár 4.5-re is felmehet kezdésig. Azonnali piros 2 büntetőlapnak, két sárga utáni kiállítás (jól jönne egy ilyen) 3 büntetőlapnak számít a bet365-nél.

80. perc: 4 büntető lap => máris NYERT!