FAQ: Olaszország: Serie B \ A mérkőzésen belül: ázsiai piac első félidő\Faq: 1 gólos hazai vezetésnél a tét visszajár, kétgólos vezetésnél nyertes a fogadásunk

Az Ascoli jöhet ki győztesen a Serie-B utolsó fordulójából? Tavaly a harkályok a 16. helyen végeztek, de Andrea Sottil megtalálta erre a szezonra a győztes formulát, amivel egészen a rájátszásig repült a gárda. Az utolsó fordulóban a Ternana legyőzésével és a riválisok bukásával akár még a 4. hely is meglehet a hazaiaknak. Az újonc Ternana nagyon jól szerepelt a bajnokságban és minden gond nélkül sikerült az elsődleges célt a bent maradást kivívnia. Lucarelli együttese pénteken kissé tartalékosan lép majd pályára.

A Ternana hiányzói: Luka Bogdan (14/1 védő), Salzano (17/1 középpályás), Falletti (20/8 középpályás), S. Diakité (19/0 védő), Furlan (20/0 jobb szélső), Koutsoupias (22/1 védekező középpályás) és Sørensen (27/2 védő).

A hazaiaknál csak Salvi (25/1 védő) nem bevethető.

A motivációkat tekintve a hazaiak lesznek harapósabb kedvükbe. Sottil ki is adta a parancsot: “Mi az Ascoli vagyunk, és nem kell félnünk senkitől !.
Az első félidei statisztika ennél a párharcnál is mutat finomságokat. A Ternana az első fél órát általában elszúrja. A 0-31. percig tartó időintervallumban összesen 12 kapott gólnál jár, az Ascoli ezzel szemben csak 4-nél. A statisztika arra erősít rá, hogy az Ascoli-ban van az érték, ezért a stratégiámat követve az első félidőt támadom!

Tipp: Első félidő -1.0 AH Ascoli odds:5.25 

Az 1. félidő végeredménye: 2-0 => a tipp NYERT! 🙂